G 403 Prodigy vs G 403 Hero

uyuyor

Centipat
Arkadaşlar Logitech G 403 deneme fırsatım oldu ve elime tam oturuyor kullanımı da hoşuma gitti almak istiyorum ancak internette 2 farklı türü satılıyor Hero ve Prodigy bunlardan hangisini almak lazım? Hero daha güncel sensör ve 16 bin DPI Prodigy ise 12 bin DPI ben zaten 16 bin kullanmayacağım ama başka farkları var mı bilmiyorum. Forumlarda G 403'ün ilk serisinin kronik sorunlu olduğu ve scroll problemi çıktığı yazılmış 2. seri alınması tavsiye edilmiş ben hangi seri olduğunu nereden anlayacağım 2. seriden kasıt Hero serisi mi? Son olarak Hero daha güncel olmasına rağmen neden Prodigy daha pahalıya satılıyor onu da anlamadım bilenler aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Son olarak belirtmek gerekiyor mu bilmiyorum kablolu alacağım.

Merhaba, İlk seri Türkiye piyasasında kalmamıştır diye düşünüyorum. İlk seri'nin de hepsi sorunlu değildi sadece bir bölümü. Hero Logitech'in kendi sensörü Prodigy ise Pixart 3366 yani ikisi de kusursuz.

Türkiyedeki fiyatlandırma politikalarını anlamak mümkün değil. Önceki jenerasyon yeni jenerasyondan daha pahalı oluyor çoğu zaman anlamsız bir şekilde. 16k sensör farkı dışında tamamıyla aynı iki ürün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı