R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Haziran 2021 #11 duty with an exo dedi: Yani G'nin ortalamada bir hükmü yok mu şimdi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam o sorumluluklar toplanmıyor. Aşağıda bir görsel bırakacağım inceleyin dediğimi anlayacaksınız.
duty with an exo dedi: Yani G'nin ortalamada bir hükmü yok mu şimdi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam o sorumluluklar toplanmıyor. Aşağıda bir görsel bırakacağım inceleyin dediğimi anlayacaksınız.
duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #12 raven04 dedi: Aynen öyle hocam o sorumluluklar toplanmıyor. Aşağıda bir görsel bırakacağım inceleyin dediğimi anlayacaksınız. Eki Görüntüle 1081301 Genişletmek için tıkla... Yani normal bu seneki edebiyat ortalamamla birlikte hesaplanacak. Allah razı olsun bende kaldım diye üzülüyordum.
raven04 dedi: Aynen öyle hocam o sorumluluklar toplanmıyor. Aşağıda bir görsel bırakacağım inceleyin dediğimi anlayacaksınız. Eki Görüntüle 1081301 Genişletmek için tıkla... Yani normal bu seneki edebiyat ortalamamla birlikte hesaplanacak. Allah razı olsun bende kaldım diye üzülüyordum.
R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Haziran 2021 #13 duty with an exo dedi: Yani normal bu seneki edebiyat ortalamamla birlikte hesaplanacak. Allah razı olsun bende kaldım diye üzülüyordum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam sıkıntı yok işiniz görüldüğüne sevindim.
duty with an exo dedi: Yani normal bu seneki edebiyat ortalamamla birlikte hesaplanacak. Allah razı olsun bende kaldım diye üzülüyordum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam sıkıntı yok işiniz görüldüğüne sevindim.
duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #14 Cosecx dedi: 12+0+100= 112/3= 37, 3(devirli) geçemezsiniz. Ek olarak YKS'de üniversite tuttursanız bile o dersi vermediğin için gidemezsin. Üniversiteye kayıt yaptırırken lise diploması olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Geçtim hocam.
Cosecx dedi: 12+0+100= 112/3= 37, 3(devirli) geçemezsiniz. Ek olarak YKS'de üniversite tuttursanız bile o dersi vermediğin için gidemezsin. Üniversiteye kayıt yaptırırken lise diploması olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Geçtim hocam.
R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Haziran 2021 #15 duty with an exo dedi: Geçtim hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim.
duty with an exo dedi: Geçtim hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim.