Çözüldü G diye bir disk olmamasına rağmen gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

297836

Hectopat
Merhaba, dosya gezgininde hızlı erişimde bir G diski var. Fakat USB veya CD takılı değil. Sebebi nedir? Virüs taraması yaptım, bir şey çıkmadı.

Çözüm
Sorunu tamamen çözdüm mü bilmiyorum ama şu anlık disk gözükmüyor.
Diske sağ tıklayıp hızlı erişimden kaldırdım. Artık gözükmüyor. Windows çubuğunda arattığımda da gözükmüyor.
Merhaba, dosya gezgininde hızlı erişimde bir G diski var. Fakat USB veya CD takılı değil. Sebebi nedir? Virüs taraması yaptım, bir şey çıkmadı.

Eki Görüntüle 1469644
Sağ tıklayın "çıkar"'a tıklayın. Öyle bir seçenek yoksa başlatma tuşuna sağ tıklayıp "Disk Yönetimi"ni açıp SS atın.

G diski D diskinin C diskine gönderilmesi sonucunda ortaya çıkabilir böyle bir şey yaptınız mı?
Hayır yapmadım.

Sağ tıklayın "çıkar"'a tıklayın. Öyle bir seçenek yoksa başlatma tuşuna sağ tıklayıp "Disk Yönetimi"ni açıp SS atın.
Sağ tıkladığımda çıkar diye bir seçenek yok.

Disk yönetimi :

Güncel.

Son düzenleme:
4 Tane var ancak G diski yok

Sorunu tamamen çözdüm mü bilmiyorum ama şu anlık disk gözükmüyor.
Diske sağ tıklayıp hızlı erişimden kaldırdım. Artık gözükmüyor. Windows çubuğunda arattığımda da gözükmüyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…