Plavusan Decapat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 Bazen oyun sirasinda aldigim klipler ve indirdigim videolar izlemeye calistigim zaman kasiyor. Animeyi donmadan izlemek icin Gdrive'dan indirdim. Ama video kasarak ilerliyor. Nasil duzeltebilirim? Sistem 3080 i9 12900H. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2023
Bazen oyun sirasinda aldigim klipler ve indirdigim videolar izlemeye calistigim zaman kasiyor. Animeyi donmadan izlemek icin Gdrive'dan indirdim. Ama video kasarak ilerliyor. Nasil duzeltebilirim? Sistem 3080 i9 12900H.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.795 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Kullandığın uygulamada sorun olabilir VLC ile deneyebilir misin? Download official VLC media player for Windows - VideoLAN www.videolan.org
Kullandığın uygulamada sorun olabilir VLC ile deneyebilir misin? Download official VLC media player for Windows - VideoLAN www.videolan.org
Plavusan Decapat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #3 Haluk Albayrak dedi: Kullandığın uygulamada sorun olabilir VLC ile deneyebilir misin? Download official VLC media player for Windows - VideoLAN www.videolan.org Genişletmek için tıkla... vlc ile actim kasmiyor hocam duzeldi sagolun, ama windowsun kendi oynaticisinda bile kasiyor sebebi nedir acaba
Haluk Albayrak dedi: Kullandığın uygulamada sorun olabilir VLC ile deneyebilir misin? Download official VLC media player for Windows - VideoLAN www.videolan.org Genişletmek için tıkla... vlc ile actim kasmiyor hocam duzeldi sagolun, ama windowsun kendi oynaticisinda bile kasiyor sebebi nedir acaba
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.795 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #4 Plavusan dedi: VLC ile açtım kasmiyor hocam duzeldi sağ olun, ama Windows'un kendi oynaticisinda bile kasiyor sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bir fikrim yok.
Plavusan dedi: VLC ile açtım kasmiyor hocam duzeldi sağ olun, ama Windows'un kendi oynaticisinda bile kasiyor sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bir fikrim yok.