kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 324 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #1 Selamlar. ASUS TUF A16 kullanıyorum ve CPU ciddi şekilde ısınıyor arkadaşlarım g helper kullanmamı söylediler. Benim laptop ile uyumlu çalışır mı ikisini aynı anda kullanabilir miyim veya hangisini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2024
Selamlar. ASUS TUF A16 kullanıyorum ve CPU ciddi şekilde ısınıyor arkadaşlarım g helper kullanmamı söylediler. Benim laptop ile uyumlu çalışır mı ikisini aynı anda kullanabilir miyim veya hangisini önerirsiniz?
italyanSoda Megapat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #2 G Helper, tabii ki. Aynı oyunu o iki program ile test ettim, ASUS bildiğin cayır cayır yanarken, ghelper hiç ısıtmıyor bile. İkisi de aynı fan ayarında üstelik.
G Helper, tabii ki. Aynı oyunu o iki program ile test ettim, ASUS bildiğin cayır cayır yanarken, ghelper hiç ısıtmıyor bile. İkisi de aynı fan ayarında üstelik.
kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 324 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #3 italyanSoda dedi: G helper, tabii ki. Aynı oyunu o iki program ile test ettim, ASUS bildiğin cayır cayır yanarken, ghelper hiç ısıtmıyor bile. İkisi de aynı fan ayarında üstelik. Genişletmek için tıkla... Aynı anda ikisini kullanabilir miyim? Son düzenleme: 19 Ekim 2024
italyanSoda dedi: G helper, tabii ki. Aynı oyunu o iki program ile test ettim, ASUS bildiğin cayır cayır yanarken, ghelper hiç ısıtmıyor bile. İkisi de aynı fan ayarında üstelik. Genişletmek için tıkla... Aynı anda ikisini kullanabilir miyim?
italyanSoda Megapat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #4 kasar36 dedi: Aynı anda ikisini kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, çakışma yapar ikisi, Ghelperi tavsiye ederim siddetle
kasar36 dedi: Aynı anda ikisini kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, çakışma yapar ikisi, Ghelperi tavsiye ederim siddetle
Rick Sanch Picopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 82 17 Ocak 2025 #5 italyanSoda dedi: Hayır, çakışma yapar ikisi, Ghelperi tavsiye ederim siddetle Genişletmek için tıkla... Ayarlarda hangi modda kullandiniz ve sicaklik limiti falan koydunuz mu?
italyanSoda dedi: Hayır, çakışma yapar ikisi, Ghelperi tavsiye ederim siddetle Genişletmek için tıkla... Ayarlarda hangi modda kullandiniz ve sicaklik limiti falan koydunuz mu?