cegg26 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 64 28 Haziran 2022 #1 G-loot'ta belirli bir puan toplayınca Steam hediye kartı alabiliyorum 20 dolarlık. Bunu Türkiye'deyken kullanabilir miyim ve kullanırsam kaç TL olur?
G-loot'ta belirli bir puan toplayınca Steam hediye kartı alabiliyorum 20 dolarlık. Bunu Türkiye'deyken kullanabilir miyim ve kullanırsam kaç TL olur?
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Haziran 2022 #2 cegg26 dedi: G-loot'ta belirli bir puan toplayınca Steam hediye kartı alabiliyorum 20 dolarlık. Bunu Türkiye'deyken kullanabilir miyim ve kullanırsam kaç TL olur? Genişletmek için tıkla... Kullanamazsınız
cegg26 dedi: G-loot'ta belirli bir puan toplayınca Steam hediye kartı alabiliyorum 20 dolarlık. Bunu Türkiye'deyken kullanabilir miyim ve kullanırsam kaç TL olur? Genişletmek için tıkla... Kullanamazsınız
kaskımı geri ver Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 955 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #3 Kullanamazsın. Fakat kodu tanıdığınız birisine satıp paraya çevirebilirsiniz.