G-Loot'tan para çekebilen var mı?

Sagurata

Kilopat
Merhaba. Daha önce G-loot kullanıp parasını çekebilen var mı? Bende başlamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rocket League ile 92 Euro'ya kadar çıkmıştım sonrasında saçma bir şekilde param sıfırlanmıştı, o gün bu gündür kullanmıyorum.

O uygulama tam bir scam. Daha sistemi bile doğru düzgün çalışmıyor. Para çekenler değil para çektiğini iddia edenler bile 4 5 ay sonra geldiğini söylüyor paranın. O da paranın meblası yüksek değilse. Ayrıca emin olun o uygulama scam değilse öyle kıytırık sağdan soldan buldukları sözde yayıncılara tanıtımını yaptırtmazlardı. Eğer cidden çalışan güvenilir bir şey olsaydı o kıytırık tanıtım yapan yayıncılara değil cidden tanınmış yayıncılara yaptırırlardı reklamlarını. Ayrıca ne kadar yükleme desem de yükleyen arkadaşım o uygulamayı kurduktan sonra bilgisayarıma bir şey oldu dedi. Yavaşlamalar oyun içinde ani fps düşüşleri yaşamış. Bulaşmayın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı