A Ardacris Femtopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Merhaba benim bir mail hesabım var ve ben bilgisayarımı sıfırladım çünkü virüslüydü, şimde tekrar maile giriş yapsam virüs bulaşır mı? Tam bilemiyorum, iyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023
Merhaba benim bir mail hesabım var ve ben bilgisayarımı sıfırladım çünkü virüslüydü, şimde tekrar maile giriş yapsam virüs bulaşır mı? Tam bilemiyorum, iyi günler.
Halilcelikkk Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #2 Hayır tabii ki eğer gmailden size virüslü bilinmeyen bir link gelmediyse gelmez çok ekstrem bir şey yapmadıysanız
Hayır tabii ki eğer gmailden size virüslü bilinmeyen bir link gelmediyse gelmez çok ekstrem bir şey yapmadıysanız
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 Viruslu linkler spama duser ama garantiye almak icin bilmediginiz yerden gelen linklere tiklamayin.
A Ardacris Femtopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #4 Halilcelikkk dedi: Hayır tabii ki eğer gmailden size virüslü bilinmeyen bir link gelmediyse gelmez çok ekstrem bir şey yapmadıysanız Genişletmek için tıkla... ya hayır ekstrem bir şey yapmadım ama korkuyorum ondan kaynaklı teşekkür ederim ProfTech dedi: Viruslu linkler spama duser ama garantiye almak icin bilmediginiz yerden gelen linklere tiklamayin. Genişletmek için tıkla... ya ben sıfırladıktan sonra tıklamadım ama driverımda bazı belgeler buldum tıklamadan sildim hemen
Halilcelikkk dedi: Hayır tabii ki eğer gmailden size virüslü bilinmeyen bir link gelmediyse gelmez çok ekstrem bir şey yapmadıysanız Genişletmek için tıkla... ya hayır ekstrem bir şey yapmadım ama korkuyorum ondan kaynaklı teşekkür ederim ProfTech dedi: Viruslu linkler spama duser ama garantiye almak icin bilmediginiz yerden gelen linklere tiklamayin. Genişletmek için tıkla... ya ben sıfırladıktan sonra tıklamadım ama driverımda bazı belgeler buldum tıklamadan sildim hemen