Mustafa Salih Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 148 Çözümler 3 13 Temmuz 2022 #1 Hesabıma giremiyorum girmeye çalıştığımda ise böyle bir şey çıkıyor ne yapmam gerek;
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 13 Temmuz 2022 #2 Sağ üstte profil fotoğrafının yanında ki ızgaraya tıklayın ve sonra da YouTube'a tıklayın.
Mustafa Salih Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 148 Çözümler 3 13 Temmuz 2022 #3 ertekin.kubilay dedi: Sağ üstte profil fotoğrafının yanında ki ızgaraya tıklayın ve sonra da YouTube'a tıklayın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor, ayrıca Youtube'a ismimi yazdığım zaman kanalım gözükmüyor, herhalde kapandı. Kapandıysa ne yapabilirim?
ertekin.kubilay dedi: Sağ üstte profil fotoğrafının yanında ki ızgaraya tıklayın ve sonra da YouTube'a tıklayın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor, ayrıca Youtube'a ismimi yazdığım zaman kanalım gözükmüyor, herhalde kapandı. Kapandıysa ne yapabilirim?
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 13 Temmuz 2022 #4 Mustafa Salih dedi: Olmuyor, ayrıca Youtube'a ismimi yazdığım zaman kanalım gözükmüyor, herhalde kapandı. Kapandıysa ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Destek kaydı açabilirsiniz eğer telif gibi büyük ve sürekli tekrarlayan kusurlara sahip değilseniz.
Mustafa Salih dedi: Olmuyor, ayrıca Youtube'a ismimi yazdığım zaman kanalım gözükmüyor, herhalde kapandı. Kapandıysa ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Destek kaydı açabilirsiniz eğer telif gibi büyük ve sürekli tekrarlayan kusurlara sahip değilseniz.
Mustafa Salih Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 148 Çözümler 3 13 Temmuz 2022 #5 ertekin.kubilay dedi: Destek kaydı açabilirsiniz eğer telif gibi büyük ve sürekli tekrarlayan kusurlara sahip değilseniz. Genişletmek için tıkla... Hesabım bir hafta önce birinin eline geçti ve 70-80 tane video yüklendi mailde 1 videonun telif yediğini gördüm. İşin garibi şifrem de değişmemişti.
ertekin.kubilay dedi: Destek kaydı açabilirsiniz eğer telif gibi büyük ve sürekli tekrarlayan kusurlara sahip değilseniz. Genişletmek için tıkla... Hesabım bir hafta önce birinin eline geçti ve 70-80 tane video yüklendi mailde 1 videonun telif yediğini gördüm. İşin garibi şifrem de değişmemişti.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 13 Temmuz 2022 #6 Mustafa Salih dedi: Hesabım bir hafta önce birinin eline geçti ve 70-80 tane video yüklendi mailde 1 videonun telif yediğini gördüm. İşin garibi şifrem de değişmemişti. Genişletmek için tıkla... Ben olsam hiç uğraşmaz yeni hesap açardım.
Mustafa Salih dedi: Hesabım bir hafta önce birinin eline geçti ve 70-80 tane video yüklendi mailde 1 videonun telif yediğini gördüm. İşin garibi şifrem de değişmemişti. Genişletmek için tıkla... Ben olsam hiç uğraşmaz yeni hesap açardım.
Mustafa Salih Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 148 Çözümler 3 13 Temmuz 2022 #7 ertekin.kubilay dedi: Ben olsam hiç uğraşmaz yeni hesap açardım. Genişletmek için tıkla... Yan hesabım var zaten ancak kapanan hesabımda videolarım vardı onları nasıl kurtarabilirim?
ertekin.kubilay dedi: Ben olsam hiç uğraşmaz yeni hesap açardım. Genişletmek için tıkla... Yan hesabım var zaten ancak kapanan hesabımda videolarım vardı onları nasıl kurtarabilirim?
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 13 Temmuz 2022 #8 Mustafa Salih dedi: Yan hesabım var zaten ancak kapanan hesabımda videolarım vardı onları nasıl kurtarabilirim? Genişletmek için tıkla... Drive yedeklemesi yaptıysanız orada vardır. Aksi takdirde eğer kanala YouTube arama üzerinden ulaşamıyorsanız imkansız, özel URL belirlemiş miydiniz?
Mustafa Salih dedi: Yan hesabım var zaten ancak kapanan hesabımda videolarım vardı onları nasıl kurtarabilirim? Genişletmek için tıkla... Drive yedeklemesi yaptıysanız orada vardır. Aksi takdirde eğer kanala YouTube arama üzerinden ulaşamıyorsanız imkansız, özel URL belirlemiş miydiniz?