G-mail vs Hotmail

İkiside aynı mantıkta önemli olan sizin mail adresinizi nerelere verdiğiniz.

İkisi de aynı ama bence Gmail daha rahat.

Ben küçükken babam bana Hotmail hesabı açmıştı, alışkanlıktan dolayı 5 sene bırakamadım şu laneti. Bir türlü mail gelmiyordu. Sonra Gmail'e geçtim ve o kadar rahat ki. Hotmail asla kullanılmaz.

Ben küçükken babam bana Hotmail hesabı açmıştı, alışkanlıktan dolayı 5 sene bırakamadım şu laneti. Bir türlü mail gelmiyordu. Sonra Gmail'e geçtim ve o kadar rahat ki. Hotmail asla kullanılmaz.

Bende Outlook kullanyorum çoğu mail gereksiz kutusu ve diğer kutusuna düşüyor.

İkisinin de arasında pek fark yok. Fakat YouTube gibi Google servislerini de kullanabilmek için Gmail kullanıyorum.

İkisinin de arasında pek fark yok. Fakat YouTube gibi Google servislerini de kullanabilmek için Gmail kullanıyorum.

Hocam o servisleri kullanmak için illa Gmail ihtiyacınız yok. Google hesabınızın emailini Outlook da girebilirsiniz.

Hocam o servisleri kullanmak için illa Gmail ihtiyacınız yok. Google hesabınızın emailini Outlook da girebilirsiniz.
Böyleyse Outlook'a şans verilebilir. Ben şahsen Outlook arayüzünü daha iyi buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…