strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 14 Şubat 2021 #21 Şu yeni çıkan anlamsız şeyleri, Ğ olsun, Ü olsun, farklı şeyler olsun bir tek ben mi saçma buluyorum?
Şu yeni çıkan anlamsız şeyleri, Ğ olsun, Ü olsun, farklı şeyler olsun bir tek ben mi saçma buluyorum?
Mercy_TR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Asus'ta Çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Mühendisliği 14 Şubat 2021 #22 strigoi dedi: Şu yeni çıkan anlamsız şeyleri, ğ olsun, ü olsun, farklı şeyler olsun bir tek ben mi saçma buluyorum? Genişletmek için tıkla... İşte saçma sapan şeyler sosyal medya maymunları işte.
strigoi dedi: Şu yeni çıkan anlamsız şeyleri, ğ olsun, ü olsun, farklı şeyler olsun bir tek ben mi saçma buluyorum? Genişletmek için tıkla... İşte saçma sapan şeyler sosyal medya maymunları işte.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #23 Traviss Bickle dedi: Aptal bir 'meme' sadece. Sanırım buydu: Sürprizbozan: Görseli Eki Görüntüle 878111 Genişletmek için tıkla... Cidden aptal bir 'meme' galiba inşallah o mesajlaşmalarda gerçek değildir gerçekse o oğlanı iyice bir dövüp hapse tıkamak lazım.
Traviss Bickle dedi: Aptal bir 'meme' sadece. Sanırım buydu: Sürprizbozan: Görseli Eki Görüntüle 878111 Genişletmek için tıkla... Cidden aptal bir 'meme' galiba inşallah o mesajlaşmalarda gerçek değildir gerçekse o oğlanı iyice bir dövüp hapse tıkamak lazım.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #24 DJ Dikkatt dedi: Cidden aptal bir 'meme' galiba inşallah o mesajlaşmalarda gerçek değildir gerçekse o oğlanı iyice bir dövüp hapse tıkamak lazım. Genişletmek için tıkla... Ğ.
DJ Dikkatt dedi: Cidden aptal bir 'meme' galiba inşallah o mesajlaşmalarda gerçek değildir gerçekse o oğlanı iyice bir dövüp hapse tıkamak lazım. Genişletmek için tıkla... Ğ.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #25 Yazım kurallarına uymayan mesaj Charlie Dickkerson dedi: Ğ. Genişletmek için tıkla... Özellikselen ğ değil y.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #26 ĞĞ.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #27 DJ Dikkatt dedi: Cidden aptal bir 'meme' galiba inşallah o mesajlaşmalarda gerçek değildir gerçekse o oğlanı iyice bir dövüp hapse tıkamak lazım. Genişletmek için tıkla... Değil tabii ki de. O tür 144p WhatsApp mesaj memeleri çok fazla.
DJ Dikkatt dedi: Cidden aptal bir 'meme' galiba inşallah o mesajlaşmalarda gerçek değildir gerçekse o oğlanı iyice bir dövüp hapse tıkamak lazım. Genişletmek için tıkla... Değil tabii ki de. O tür 144p WhatsApp mesaj memeleri çok fazla.
yeadude Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 53 Yer Outside The Wall Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #28 DJ Dikkatt dedi: Cidden aptal bir 'meme' galiba inşallah o mesajlaşmalarda gerçek değildir gerçekse o oğlanı iyice bir dövüp hapse tıkamak lazım. Genişletmek için tıkla... Bruh.
DJ Dikkatt dedi: Cidden aptal bir 'meme' galiba inşallah o mesajlaşmalarda gerçek değildir gerçekse o oğlanı iyice bir dövüp hapse tıkamak lazım. Genişletmek için tıkla... Bruh.
wpa_supplicant Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 161 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #29 Mercy_TR dedi: Arkadaşlar bazı yerlerde görüyorum bir şey yazıyorum ğ yazıyorlar. Nedir bunun anlamı? Genişletmek için tıkla... Gereksizlik.
Mercy_TR dedi: Arkadaşlar bazı yerlerde görüyorum bir şey yazıyorum ğ yazıyorlar. Nedir bunun anlamı? Genişletmek için tıkla... Gereksizlik.
T ToMmYhİlFiGeR Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 116 15 Şubat 2021 #30 Mercy_TR dedi: Arkadaşlar bazı yerlerde görüyorum bir şey yazıyorum ğ yazıyorlar. Nedir bunun anla mı? Genişletmek için tıkla... Hı gibi mesela hıhıhhı dersin ya.
Mercy_TR dedi: Arkadaşlar bazı yerlerde görüyorum bir şey yazıyorum ğ yazıyorlar. Nedir bunun anla mı? Genişletmek için tıkla... Hı gibi mesela hıhıhhı dersin ya.