G PRO Superlight 2 ayarları nasıl olmalı?

Morhann

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. G PRO Superlight 2 mouse aldım. Bununla birlikte ilk kez G HUB uygulamasını kullanmaya başladım. Kafama takılan birkaç nokta oldu. Öncelikle G PRO uygulaması arka planda açık kalmak zorunda mı? Kapalı olduğu zaman herhangi bir fark olur mu? Mesela kablosuz bildirme hızını 4K da kullanıyorum G HUB arka planda kapalı olursa 4K kullanmakta herhangi bir sorun yaşanır mı? Ve kablosuz bağlantıyı dongle olmadan sağlarsam kesinti ya da baglantı kaybı yaşanır mı? Mouse ve kasa birbirine çok yakın mesafede kullanıyorum.
Diğer bir sorum lıghtforce anahtarı yalnızca optik mi yoksa hibrit modda mı olmalı?
Son olarak oyun yüzeyi modu açık kapalı otomatik modu mevcut hangisinde kullanmalıyım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kral bende bu soruların cevabını arıyorum cözüm bulabildin mi?

Dostum ben derleme toplama cevaplar ile kendime bi sistem belirledim o sistemde kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. g hub ı güncellemeden güncellemeye acıyorum yada sadece şarj edeceğim zaman acıyorum. arka planda çalışmasının bi vasfı yok. 2K hz de kullanıyorum ve gayet yeterli oluyor 4k şu anda gereksiz gibi hele de çok sağlam bi işlemcin yoksa. diğer ayarları da hiç değiştirmedim. default halde duruyor halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…