Merhaba, ben yaklaşık 1-2 ay önce G PRO Superlight 2 SE aldım ama 1000 Hz destekliyormuş ve bunun 8000 Hz destekleyen dongle'ları varmış galiba. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Böyle bir şey var mı, varsa linkini atar mısınız?
Mouse maksimum 1000 Hz destekliyor ve dongle'ı da kendisine özgü. Başka bir 8000 Hz destekleyen cihazın dongleını kullanmak bunu değiştirmez, zaten uyumlu da olmaz.
Superlight 2'yi 1000 Hz kullanmak için üretilen bir model o. Zaten 1000 Hz kullanan insanlar fazla para vermesin diye. Dongle ayrı alınırsa total fiyattan daha pahalıya gelir. Zaten ülkede satışı olacağını da sanmıyorum.
Seçili PRO mouse'u Logitech G PRO LIGHTSPEED Kablosuz Alıcı ile yükseltin. 8kHz'e kadar yoklama ile güvenilir, ultra hızlı bağlantı için turnuva sınıfı LIGHTSPEED kablosuz. Kolay kurulum, alıcı, genişletici ve taşıma çantası içerir.
Bir dongle 8K destekliyor diye 1000Hz olan fareyi 8K yapmaz. O ürüne o özelliği koymadılarsa muciza yaratamazsınız. Mustafa hocamın dediği gibi genelde başka farenin Dongle'ını kullanamazsınız.
Bir dongle 8K destekliyor diye 1000Hz olan fareyi 8K yapmaz. O ürüne o özelliği koymadılarsa muciza yaratamazsınız. Mustafa hocamın dediği gibi genelde başka farenin Dongle'ını kullanamazsınız.
Attığınız dongle ile uyumlu cihazlar listesinde bile yok, SE model özelliklerinde de 1000 Hz yazıyor. 8000 Hz desteklediği nereden çıktı? Kaynak varsa belirtin değiştireyim tabi.
Attığınız dongle ile uyumlu cihazlar listesinde bile yok, SE model özelliklerinde de 1000 Hz yazıyor. 8000 Hz desteklediği nereden çıktı? Kaynak varsa belirtin değiştireyim tabi.