G PRO Superlight tekerlek yavaş dönüyor

sizeylon

Decapat
Arkadaşlar faremin içine ufak bir kola damladı hareketlerinde vs hiçbir sorun yok ama faremin topu yavaş dönmeye başladı icine üfleyince düzeliyor 2 3 dk sonra geri yavaşlıyor. Ne yapmalıyım? Fareyi yeni alalı 1 ay oluyor Amazon TR'den aldım. Bir fikir verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
garantiye amazon tr göndermiyormuş logitech ile iletişim kur dediler.
Amazon ile tekrar iletişe geçip logitech ile hiçbir şekilde iletişime geçemediğini bu konuda yardımcı olmaları iste. Büyük ihtimal dökülen kola damlacığı tekerleğin olduğu bölümdeki tozları bir araya toplayıp tekerleğin dönmesini zorlaştırıyor. Bir şekilde servise giderse kola döküldüğünü söylemeyin. 😚

Amazon ile tekrar iletişe geçip logitech ile hiçbir şekilde iletişime geçemediğini bu konuda yardımcı olmaları iste. Büyük ihtimal dökülen kola damlacığı tekerleğin olduğu bölümdeki tozları bir araya toplayıp tekerleğin dönmesini zorlaştırıyor. Bir şekilde servise giderse kola döküldüğünü söylemeyin. 😚
ücret talep edilir mi amazon iade alabiliriz dedi ama 1 parça eksik şuan onu bulamadım onun yerine garantiye yollayayım diyorum

bir de zaman geçtikce düzelir mi yoksa hep öyle mi kalır

ücret talep edilir mi amazon iade alabiliriz dedi ama 1 parça eksik şuan onu bulamadım onun yerine garantiye yollayayım diyorum

bir de zaman geçtikce düzelir mi yoksa hep öyle mi kalır
Bulamazsanız bile gönderin gitsin. İade yerine değişim isteyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı