Hocam böyle bir imkanım yok maalesef, Amazon ile alacağım. Gidip bakma durumum yok maalesef, o yüzden G102 kullanan biri zorluk çeker mi merak ettim ama çoğu incelemede her tutuş tipine uygun denildiğini gördüm.Ben şunu bilir şunu söylerim: eline almadan, denemeden mouse alınmaz hocam. Bir şekilde denemelisin. Ya da rahat kullandığını düşündüğün bir model ile en-boy-yükseklik benzerliği olan bir model kullanmalısın.
Hocam $50 ödeyeceğim, normalde $90 gibi bir şey. İndirimde olduğu için düşündüm bu fareyi zaten.2K civarına alacaksınız sanırım. Çok daha iyi opsiyonlar var. 20 milyon click ömürlü switch almak saçma bence.
Kablosuz bakıyorum.Pulsar X2 Kablosuz Gaming Mouse - SİYAH
Ürün Açıklaması Rekabetçi Oyun için Tasarlandı Farenin kalbi, olağanüstü parametrelere sahip yenilikçi Pixart PAW3395 sensörüdür. Maksimum ivmesi 50G'de korunur ve maksimum izleme hızı 650 IPS'dir. İmleç hızı 50'den 26000 DPI'a kadar ayarlanabilir! Bu sayede sensörün elinizin hareketini...shop.connectgame.com.tr
Hocam sanırım Türkiye dışında satılmıyor, zaten yukarda belirttiğim gibi $50 dan daha fazla tutuyor.Konuyu okumadım ama önerim Lamzu atlantis, G PRO Wireless hem ağır hem de eski bir faredir. Fiyatını hak etmiyor. G PRO X superlight iyi, onun da fiyatı fazla. O da fiyatını hak etmiyor. Kendim de Lamzu atlantis aldım, memnunum. Wraith e-spor sitesinden alabilirsiniz. Swar50 koduyla 50TL indirim kazanıyorsun. Senden isteğim fareyi alırsan indirim kodundan kazandığın parayı Ahbap'a bağışlaman.
Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com
Zaten kablosuz.Hocam böyle bir imkanım yok maalesef, Amazon ile alacağım. Gidip bakma durumum yok maalesef, o yüzden G102 kullanan biri zorluk çeker mi merak ettim ama çoğu incelemede her tutuş tipine uygun denildiğini gördüm.
Hocam $50 ödeyeceğim, normalde $90 gibi bir şey. İndirimde olduğu için düşündüm bu fareyi zaten.
Kablosuz bakıyorum.
Hocam sanırım Türkiye dışında satılmıyor, zaten yukarda belirttiğim gibi $50 dan daha fazla tutuyor.
Yanlış alıntılamışım, üstteki arkadaş Razer marka bir fare atmıştı ona yazacaktım. Hocam, dediğim gibi Türkiye de değilim ve attığınız fare burada $90, o yüzden alamayacağım. Gayet hoş ve ergonomik duruyor fakatZaten kablosuz.
Razer da kablosuz.Yanlış alıntılamışım, üstteki arkadaş Razer marka bir fare atmıştı ona yazacaktım. Hocam, dediğim gibi Türkiye de değilim ve attığınız fare burada $90, o yüzden alamayacağım. Gayet hoş ve ergonomik duruyor fakat