C Casperxyz Hectopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 134 10 Nisan 2022 #1 Kendime yeni bir fare almayı düşünüyorum fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Elinde olan var ise tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
Kendime yeni bir fare almayı düşünüyorum fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Elinde olan var ise tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.555 Çözümler 1 10 Nisan 2022 #2 Karşılaştırılamaz yani biri kablolu biri kablosuz. XM1R en iyi kablolu mouse dünya üzerindeki. Kablosuz ise ayrı bi rahatlık yani tercih meselesi biraz. Kablolu senin için uygunsa ve tutuş şeklin claw grip ise XM1R alabilirsin.
Karşılaştırılamaz yani biri kablolu biri kablosuz. XM1R en iyi kablolu mouse dünya üzerindeki. Kablosuz ise ayrı bi rahatlık yani tercih meselesi biraz. Kablolu senin için uygunsa ve tutuş şeklin claw grip ise XM1R alabilirsin.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 11 Nisan 2022 #3 XM2w öneririm.