G PRO X alınır mı?

Bütçe
1000TL

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
G PRO X almayı düşünüyorum fakat çoğu yayıncı nedense HyperX'in ekipmanlarını kullanıyor. Bazıları da Logitech'inkileri. G PRO X mikrofonu ve yazılımı konusunda beni kendine aşık etti fakat Alpha S, Cloud 2 vb. ekipmanları kullanan da çok yayıncı var. Ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok çok kararsızım. 1000TL gibi bir fiyatı hayatımda her zaman vermiyorum ve almışken kaliteli olsun istiyorum. HyperX Cloud serisi ses kalitesi bakımından G PRO X'in çok önünde midir? Ses kalitesi için G PRO X'ten vazgeçmeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen G PRO X gayet beğendiğim bir kulaklık ve alacaklar için tavsiye ederim. Oyunlarda gerçekten düşmanın tam olarak nerede olduğunu saptayabiliyorsunuz ve film izlerken gerçekten sinemadaymış gibi hissettiriyor. Bazı oyunlarda 7.1 ses sistemi çok güzel işler çıkarsa da bazı oyunlarda performansını hissedemiyorsunuz. Mikrofonu hakkında hiç konuşmaya dahi gerek yok arkadaşlarımla Discord da konuşurken bile kanka yayıncı mikrofonu mu aldın diyenler bile oluyor. Kısaca kulaklıktan çok memnunum fakat HyperX'i kullanmadığım için bir şey diyemiyicem karar size kalmış, fakat parasının hakkını veren bir kulaklık.

Konuyu canlandırmış oluyorum ama hala memnun musunuz almayı düşünüyorum önerir misiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…