1000 TL bandından oyuncu kulaklığı arıyorum. Genellikle Metin2 ve LoL oynuyorum. Gün boyu bilgisayar başında olduğum için rahatlık benim için çok önemli bir özellik. G PRO X 1000 TL'ye kadar indirime girmiş. 1000 TL'ye G PRO X mi alayım, yoksa indirim bekleyip 900 TL civarına Cloud 2 mi alayım?
Hocam, uzun süre kullanımda kafaya çok baskı yaptığını ve çok fazla baş ağrıttığını okumuştum. Böyle bir durum var mı biliyor musunuz? Rahatlığı önemsiyorum
Rahatlık, mikrofon kalitesi ve yazılım açısından G Pro X daha önde. Benim merak ettiğim şu; Cloud 2 fps oyunlarında ses kasma konusunda muazzam derecede iyi. Daha iyisini kullanmadım. G Pro X bu konuda nasıl acaba onu çok merak ediyorum. Daha iyi diyenler de var kötü diyenlerde o yüzden G Pro X modelinin oyunlardaki ses performansını merak ediyorum.
Hocam, uzun süre kullanımda kafaya çok baskı yaptığını ve çok fazla baş ağrıttığını okumuştum. Böyle bir durum var mı biliyor musunuz? Rahatlığı önemsiyorum
G PRO 2nd Gen kullanıyorum, tasarım olarak tamamen aynısı. Kafan çok çok büyük değilse bu sorunu yaşamazsın. Ek olarak G PRO X ile ekstra olarak kumaş pad gelmesi, G HUB yazılımıyla EQ ayarı yapılabiliyor olması ve taşıma çantası bulundurması gibi artıları var Cloud II'ye göre.
Bir de üstüne Dolby Atmos satın alırsan taş gibi olur.