G PRO X mi, HyperX Cloud 2 mi?

Dolby Atmos tam olarak ne oluyor hocam.
Bu ürün mü?

G PRO X daha iyi bir ürün. TR'deki bu Cloud II fanboyluğu ne zaman bitecek merak ediyorum.
Yayıncı vs. kişilerin kulağında görüyorlar, onun etkisi sanırım. Cloud 1'i çok iyi bir ses kartı ve yazılımla kullandım. 366 TL'ye almıştım yıllar önce. Tasarım sade, çıkarılabilir kablo ve mikrofon o zamanda pek yaygın değil diye hatırlıyordum. Üstüne çıkarılabilir kulaklık padi ve iki çeşit padle gelmesi artı bir unsurdu ama ses kalitesi iş görüyordu sadece. Üstelik ben USB ses kartsız olanını kullanıyordum. USB ses kartı Cloud 2 için kulaklığın ses kalitesini olumsuz yönde etkilediğini biliyorum. Günümüzde o fiyata alınmaz. Hele ki USB ses kartı olup da yazılımsız bir kulaklık o paralar etmez. Her oyun farklıdır ses motoru vs. açısından. Yazılımla oyununa göre değişik ayarlar, profiller oluşturmadan evrensel bir modla her oyundan aynı verimi alamazsın.

Gaming.gen.tr sitesinde satılan G Pro X'in altına yapılan kullanıcı yorumu.

Eki Görüntüle 1335957
Ben ikisini de kullandım ve G PRO X daha iyi bir ürün. Şu an kullandığım G PRO da Cloud II'den daha iyi. Cloud Alpha deseydi katılırdım. Cloud Alpha, mikrofonu işin içine katmazsak G PRO X'ten de, BlackShark V2'den de, G PRO'dan da daha iyi bir ürün. Ama en büyük dezavantajı 3.5mm ve 65 ohm olmasından ötürü çoğu anakartta tam performans verememesi.

Kulak içi kulaklık kullanıyorum şuan ilerde kulak üstüne dönersem ve Cloud 2 bozulursa Cloud Alpha + HyperX Ses kartı ile denemek istiyorum. Bunu da merak ediyorum.

Hocam bahsettiğim bu baş ağrıtma durumu siz de oldu mu? Dolby Atmos dediğin tam olarak ne oluyor?

Hocam bahsettiğim bu baş ağrıtma durumu siz de oldu mu?
Bilgisayara oturduğumda rahatlıkla 10 saat gören birisi olarak kafa bandının ağrı yapmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Kulak padleri de kulağın aşırı büyük değilse rahatsız etmez. Tabi benim gibi günde 10-12 saat oturan birisiysen o kadar sürede hangi ürünü alırsan al rahatsız eder.
Dolby Atmos dediğin tam olarak ne oluyor?
Microsoft Store üzerinden indirebildiğin, kulaklık performansını iyileştiren ve EQ ayarı yapabildiğin güzel bir program. 1 hafta ücretsiz deneme sürümü var, istersen deneyebilirsin. Hoşuna giderse 40 TL verip tamamen sahip olabilirsin.

Bu üründe zaten ses kartı var diye biliyorum. Anakartım oldukça eski sorun çıkarır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…