NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2021 #1 Kulaklık geleli 1 gün oldu. İlk başta mikrofona erişemedim, sonra ne olduysa başardım ancak şimdi tekrar yok. Ne yapsam düzelir?
Kulaklık geleli 1 gün oldu. İlk başta mikrofona erişemedim, sonra ne olduysa başardım ancak şimdi tekrar yok. Ne yapsam düzelir?
Çözüm NMK 1 Temmuz 2021 Tim dedi: Kutunun içinden çıkan telefon kablosunda dahili mikrofon var. Genişletmek için tıkla... O kabloyu takıp sonra tekrar eski kabloyu takınca düzeliyor demişler. Bakalım. Tim dedi: Kutunun içinden çıkan telefon kablosunda dahili mikrofon var. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzeldi
Tim dedi: Kutunun içinden çıkan telefon kablosunda dahili mikrofon var. Genişletmek için tıkla... O kabloyu takıp sonra tekrar eski kabloyu takınca düzeliyor demişler. Bakalım. Tim dedi: Kutunun içinden çıkan telefon kablosunda dahili mikrofon var. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzeldi
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.079 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 1 Temmuz 2021 #2 G HUB'ı tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Yine olmazsa mikrofonu çıkartıp tekrar takar mısınız? Ayrıca kabloları da kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
G HUB'ı tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Yine olmazsa mikrofonu çıkartıp tekrar takar mısınız? Ayrıca kabloları da kontrol ediniz.
KS KS NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2021 #3 Tim dedi: G HUB'ı tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Yine olmazsa mikrofonu çıkartıp tekrar takar mısınız? Ayrıca kabloları da kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu sanırım 10 kere falan bugün çıkarıp taktım, Şimdi bir çözüm buldum gibi onu deneyeceğim kutunun içinden çıkan telefon kablosunu deneyeceğim bakalım düzelecek mi? Artı 0 Eksi
Tim dedi: G HUB'ı tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Yine olmazsa mikrofonu çıkartıp tekrar takar mısınız? Ayrıca kabloları da kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu sanırım 10 kere falan bugün çıkarıp taktım, Şimdi bir çözüm buldum gibi onu deneyeceğim kutunun içinden çıkan telefon kablosunu deneyeceğim bakalım düzelecek mi?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.079 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 1 Temmuz 2021 #4 Kutunun içinden çıkan telefon kablosunda dahili mikrofon var. Artı 0 Eksi
KS KS NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2021 #5 Tim dedi: Kutunun içinden çıkan telefon kablosunda dahili mikrofon var. Genişletmek için tıkla... O kabloyu takıp sonra tekrar eski kabloyu takınca düzeliyor demişler. Bakalım. Tim dedi: Kutunun içinden çıkan telefon kablosunda dahili mikrofon var. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzeldi Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Tim dedi: Kutunun içinden çıkan telefon kablosunda dahili mikrofon var. Genişletmek için tıkla... O kabloyu takıp sonra tekrar eski kabloyu takınca düzeliyor demişler. Bakalım. Tim dedi: Kutunun içinden çıkan telefon kablosunda dahili mikrofon var. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzeldi