G PRO X Superlight 2 alınır mı?

emirraaaa2

Decapat
Daha fazla  
Merhaba başlıktaki, bu mouse alınır mı?

Bunun yerine önerileriniz var mı? Bu fiyat bandında olsun, ve kablosuz fakat USB dongle ile olsun bağlantısı. Bluetooth desteği yok kasamda.

Merhaba başlıktaki, bu mouse alınır mı?

Bunun yerine önerileriniz var mı? Bu fiyat bandında olsun, ve kablosuz fakat USB dongle ile olsun bağlantısı. Bluetooth desteği yok kasamda.
O bütçeye çok daha iyi mouselar var hocam.

Wraithden bakabilirsiniz

Alınmaz, bütçe nedir?
Bütçe max bu mouse’un fiyatına kadar. Ve kablosuz olacak dongle ile bağlanacak.
Coating sorunu var diye hatırlıyorum. Tutuş şekliniz ve bütçeniz?
Bütce bu mouseun fiyatina kadar max, ve tutus seklim degisiyor. ama dumduz bi mouse istiyorum bunun gibi. simetrik olmasi lazim oyle yani falan yamuk mouselar cok degisik geliyor.

Wraithden bakabilirsiniz
Hocam Wraith hiç sevmediğim bir marka. Onun disinda ki markalardan istiyorum.

Bütçe maksimum bu farenin fiyatına kadar. Ve kablosuz olacak dongle ile bağlanacak.

Bütçe bu farenin fiyatina kadar Max, ve tutus seklim degisiyor. Ama dumduz bir mouse istiyorum bunun gibi. Simetrik olmasi lazim oyle yani falan yamuk fareler cok degisik geliyor.

Hocam Wraith hiç sevmediğim bir marka. Onun disinda ki markalardan istiyorum.

ASUS ROG fareleri önerebilirim o zaman. Keris 2, 5,5 bin TL'ye daha iyi iş çıkaracaktır Superlight2'den.

Bu mouse.

Lamzu'yu unuttum hocam bakabilirsiniz esporcular da kullanıyor.
Hocam peki bana bilindik markalardan önerme şansınız var mı ? Steelseries, Razer, Asus gibi bilindik markalardan başka da olabilir ne bileyim hiç hayatımda görmedim Lamzu falan. Onu da alabilirim fakat hiç bilmediğimden bir şüphe var içimde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı