Merhaba G PRO X Superlight 2 aldim. Fakat mouse kaymiyor gibi geldi. Stok skatezleri cok kotu bence. Hem mouse pad hem skatez alacagim. Onerilerinizi bekliyorum. Boyut olarak fikrim yok, eskiden full masa mouse pad kullandigim icin. Birkaç forumda hassasiyetleride belirtikleri icin bende soyleyeyim. 800DPI(DPI degistirmeyi dusunuyorum kare atlamasi oluyor diyorlar dusuk dpida) ve CS2 0.5-0.6, Valorant'ta 0.2.
Bütçen ne?
Merhaba G PRO X Superlight 2 aldim. Fakat mouse kaymiyor gibi geldi. Stok skatezleri cok kotu bence. Hem mouse pad hem skatez alacagim. Onerilerinizi bekliyorum. Boyut olarak fikrim yok, eskiden full masa mouse pad kullandigim icin. Birkaç forumda hassasiyetleride belirtikleri icin bende soyleyeyim. 800DPI(DPI degistirmeyi dusunuyorum kare atlamasi oluyor diyorlar dusuk dpida) ve CS2 0.5-0.6, Valorant'ta 0.2.
Öncelikle kare atlaması çok düşük DPI çok yüksek sensitivitylerde meydana gelen bir şey. Örneğin CS'de 400 DPI 5 veya 6 sensitivity kullanıyorsanız hissedersiniz bunu. Lakin yüksek DPI'larda gecikmelerin daha az olduğu söyleniyor 800 ya da 1600 DPI kullanabilirsiniz. Skatez önerisine gelecek olursak eğer dot skatez yani nokta şeklinde kullanmayı düşünürseniz kesinlikle X-raypad jade dot skatez öneririm. Kendim kullanıyorum muazzam bir şey. Yağ gibi kayıyor. İçinden 40 tane çıkıyor uzun süre skatez ihtiyacınızı karşılar. Mouse pad olarak da bütçeniz uygunsa spirit of aim Speed versiyonunu öneririm. Eğer söylediğim skatezi kullanmayı düşürseniz normal porge mousepadlerde bile çok güzel kayacaktır.
Sürtünme yüzeyi daha az olduğu için dotlar daha hızlı oluyor genelde. Seveni var sevmeyeni var. Söylediğim Jade en hızlı dot skatez diye biliyorum ve onu da X-Ray üretiyor. Model farkı olarak düşünebilirsin. Kullandığın mouse modeline göre istediğin kadar takabilirsin.Dot skatez olunca ne farki oluyor daha mi iyi daha mi kotu veya avantajlari dezavantajlari nedir? Jade degilde Obsidian cok duymustum.
Sürtünme yüzeyi daha az olduğu için dotlar daha hızlı oluyor genelde. Seveni var sevmeyeni var. Söylediğim jade en hızlı dot skatez diye biliyorum ve onu da X-ray üretiyor. Model farkı olarak düşünebilirsin. Kullandığın mouse modeline göre istediğin kadar takabilirsin.
Cok hizli oldugu icin kontrol kaybi olur mu sizce? İnceleme videolarin hepsinde gpx2 veya Lamzu maya X gibi fareler icin Obsidian takiyorlar ondan dolayi soyledim. Simdi Wraith uzerinden farklari yaziyorsa bakacağım.
Jade Obsidian'lardan bir tık daha hızlı. Obsidian'lar Jade'den çok çok önce çıktığı için videolarda olması gayet normal. Bazı kullanıcılar dot yerine stok skatezlerin şeklinde kullanıyor. Jade'nin stok skatez şeklinde olanları yok.
Dot almayi dusunuyorum incelemelerinden dolayi stok skatezlere gore hem fiyat hem performans acisindan daha avantajliymis fakat bir sorum olacak mouse pad ile ilgili attiginiz mouse pad uzun kullanim incelemesi vs var mı yani ileride pullanma dokulme tarzi vs sikintisi olur mu?