G PRO X Superlight 2 nasıldır?

Ben de almayı hedefliyorum ve araştırmalarımdan çıkan bilgilerimi paylaşayım:
  1. Birinci nesildeki bazı G Pro modellerinde bulunan kronik orta tekerlek sorunu bu modelde düzeltilmiş. Bu durumda Reddit'te yer alan makalelerde ve yorumlarda yeni veya mevcut kronik sorunu göremedim.
  2. Skatezleri konusunda özellikle Youtube inceleme videolarından giderek, ideal seviyesinde olduğunu söyleyebilirim. Yani ekstradan skatez maliyeti olacağını düşünmüyorum.

Çevremde kullanan 4-5 kişi var memnunlar fakat derinlere indiğin zaman önerilmiyor sebebi ise parasını hak etmiyor ürün güzel ama 5K etmez bütün incelemeler aynısını söylüyor.

Viper V3 Pro 8k, bu bütçede başka alternatif var mı ki?

Ben de almayı hedefliyorum ve araştırmalarımdan çıkan bilgilerimi paylaşayım:
  1. Birinci nesildeki bazı G PRO modellerinde bulunan kronik orta tekerlek sorunu bu modelde düzeltilmiş. Bu durumda Reddit'te yer alan makalelerde ve yorumlarda yeni veya mevcut kronik sorunu göremedim.
  2. Skatezleri konusunda özellikle YouTube inceleme videolarından giderek, ideal seviyesinde olduğunu söyleyebilirim. Yani ekstradan skatez maliyeti olacağını düşünmüyorum.

V3 Pro alacaktım ama çok pahalı. Değerse bu fiyata Superlight alayım hocam, Reddit çok iyiyse puanlar?

Siz en iyisi şu videoyu biraz izleyin kafanızdaki sorulara biraz cevap olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz en iyisi şu videoyu biraz izleyin kafanızdaki sorulara biraz cevap olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baktım sağ ol hocam. Bu mouse nasıldır acaba, hoşuma gitti?

ROG harpe ace mini kablosuz siyah Gaming (oyuncu) mouse​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı