Bende gördüm bunları ama markasını falan bilmediğim içinAlınabilir bi mouse bence şuan Superlight 2'den bahsediyorsan tabi ilk superlight alınmaz şuan.
![]()
WLmouse Beast X 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.myshopify.com
![]()
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.myshopify.com
Eğer daha pahalı birşey bakıyorsan ve delikler rahatsız etmezse magnezyum benzeri ürünler de var piyasada
Çin menşei dediğimiz yabancı markalar. Bunları alanlar baya memnun. Özellikle magnezyum olanlar sağlamlık açısından plastiklere nazaran çok daha sağlam oluyorlar. Ürünün hem türk hemde yabancı incelemeleri var zaten. Superlight 2 eskiden 5000-5500TL bandındaydı o yüzden alınmaz diyorduk ama 4500'e kadar düştü hemde bu ürünler biraz daha pahalandı ondan dolayı artık alınır diyoruz. İncelemelerine bak hangisi daha hoşuna giderse.
Ben superlight 2 den bahsediyordumÇin menşei dediğimiz yabancı markalar. Bunları alanlar baya memnun. Özellikle magnezyum olanlar sağlamlık açısından plastiklere nazaran çok daha sağlam oluyorlar. Ürünün hem türk hemde yabancı incelemeleri var zaten. Superlight 2 eskiden 5000-5500TL bandındaydı o yüzden alınmaz diyorduk ama 4500'e kadar düştü hemde bu ürünler biraz daha pahalandı ondan dolayı artık alınır diyoruz. İncelemelerine bak hangisi daha hoşuna giderse.
Bir de zahmet olmazsa benim konularımda bir tane pc var o nasıl ben hiç anlamıyorum da pc lerdrnÇin menşei dediğimiz yabancı markalar. Bunları alanlar baya memnun. Özellikle magnezyum olanlar sağlamlık açısından plastiklere nazaran çok daha sağlam oluyorlar. Ürünün hem türk hemde yabancı incelemeleri var zaten. Superlight 2 eskiden 5000-5500TL bandındaydı o yüzden alınmaz diyorduk ama 4500'e kadar düştü hemde bu ürünler biraz daha pahalandı ondan dolayı artık alınır diyoruz. İncelemelerine bak hangisi daha hoşuna giderse.
Bende superlight 2 odaklı konuştum zaten. Superlight 1 şu dönem alınmaz ama yukarda dediklerim 2 için geçerli.Ben superlight 2 den bahsediyordum
Palmgrip cm hiçbir fikrim yok ama 15-16 falandırTutuş şekli ve el boyutu nedir?
Palmgrip CM hiçbir fikrim yok ama 15-16 falandır.
Ölçerim bugünElini ölçmen gerek.
5 k ye beat X mi yoksa g pro X 2 miElini ölçmen gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.