Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #11 exy dedi: Ölçerim bugün 5 k ye beat X mi yoksa g pro X 2 mi Genişletmek için tıkla... Ben GPX2 DeX kullanıyorum gayet memnunum fakat malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi onun haricinde bir sıkıntısı yok.
exy dedi: Ölçerim bugün 5 k ye beat X mi yoksa g pro X 2 mi Genişletmek için tıkla... Ben GPX2 DeX kullanıyorum gayet memnunum fakat malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi onun haricinde bir sıkıntısı yok.
exy Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #12 Shinsoo dedi: Ben GPX2 DeX kullanıyorum gayet memnunum fakat malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi onun haricinde bir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Sağlun belirsizz dedi: Elini ölçmen gerek. Genişletmek için tıkla... 17 cm miş elim Son düzenleme: 26 Ekim 2024
Shinsoo dedi: Ben GPX2 DeX kullanıyorum gayet memnunum fakat malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi onun haricinde bir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Sağlun belirsizz dedi: Elini ölçmen gerek. Genişletmek için tıkla... 17 cm miş elim
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 26 Ekim 2024 #13 17 cm Palm grip için Deathadder V3 Pro olabilir. Deneyerek alabilirsin. Bu arada konunun başında fingertip sonradan palm grip demişsiniz, hangisi?
17 cm Palm grip için Deathadder V3 Pro olabilir. Deneyerek alabilirsin. Bu arada konunun başında fingertip sonradan palm grip demişsiniz, hangisi?
exy Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #14 belirsizz dedi: 17 cm Palm grip için Deathadder V3 Pro olabilir. Deneyerek alabilirsin. Bu arada konunun başında fingertip sonradan palm grip demişsiniz, hangisi? Genişletmek için tıkla... Kral sry palm grip Razer sevmiyorum g pro X veya sora v2 veya lamzu maya veya beast X düşünüyorum
belirsizz dedi: 17 cm Palm grip için Deathadder V3 Pro olabilir. Deneyerek alabilirsin. Bu arada konunun başında fingertip sonradan palm grip demişsiniz, hangisi? Genişletmek için tıkla... Kral sry palm grip Razer sevmiyorum g pro X veya sora v2 veya lamzu maya veya beast X düşünüyorum
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 26 Ekim 2024 #15 Superlight önermiyorum, Sora V2 tutuş şekline uygun değil. Beast X Mini harici modeller uygun olabilir. Lamzu Maya hakkında fikrim yok. Son düzenleme: 26 Ekim 2024
Superlight önermiyorum, Sora V2 tutuş şekline uygun değil. Beast X Mini harici modeller uygun olabilir. Lamzu Maya hakkında fikrim yok.
exy Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #16 belirsizz dedi: Superlight önermiyorum, Sora V2 tutuş şekline uygun değil. Beast X mini harici modeller uygun olabilir. Lamzu maya hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama bir heves gpx2 almam umarım. Herkeste görmekten bıktım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2024
belirsizz dedi: Superlight önermiyorum, Sora V2 tutuş şekline uygun değil. Beast X mini harici modeller uygun olabilir. Lamzu maya hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama bir heves gpx2 almam umarım. Herkeste görmekten bıktım.