Pachme Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 289 17 Ekim 2023 #1 Merhaba, farenin USB alıcısını kaybettim. Logi desteğe yazdım ama stoklarında kalmamış, ne yapabilirim? Alabileceğim sağlam bir mağaza var mı?
Merhaba, farenin USB alıcısını kaybettim. Logi desteğe yazdım ama stoklarında kalmamış, ne yapabilirim? Alabileceğim sağlam bir mağaza var mı?
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 17 Ekim 2023 #2 Aliexpress'ten alabilirsin. Zaten mağazalarda oradan getirip satıyordur eğer satan varsa. Logitech harici satmıyor.
Aliexpress'ten alabilirsin. Zaten mağazalarda oradan getirip satıyordur eğer satan varsa. Logitech harici satmıyor.
Pachme Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 289 17 Ekim 2023 #3 Flapers dedi: AliExpress'ten alabilirsin. Zaten mağazalarda oradan getirip satıyordur eğer satan varsa. Logitech harici satmıyor. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz? Birden fazla satıcı satıyor da.
Flapers dedi: AliExpress'ten alabilirsin. Zaten mağazalarda oradan getirip satıyordur eğer satan varsa. Logitech harici satmıyor. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz? Birden fazla satıcı satıyor da.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 17 Ekim 2023 #4 Pachme dedi: Link atabilir misiniz? Birden fazla satıcı satıyor da. Genişletmek için tıkla... Satıcıları bilmiyorum hocam siz seçip alabilirsiniz net bir şey diyemem.
Pachme dedi: Link atabilir misiniz? Birden fazla satıcı satıyor da. Genişletmek için tıkla... Satıcıları bilmiyorum hocam siz seçip alabilirsiniz net bir şey diyemem.