Çözüldü G PRO X Superlight farede kasma oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dran

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB MSI PRO A620M-E 6000MHz(OC) DDR5
2xGOODRAM 16GB IRDM BLACK 5600MHz CL30 DDR5 MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC 16GB GOODRAM 1TB PX500
G PRO X Superlight 2 mouse sahıbım ama fareyi oyunlarda hızlıca dondurunce ya da LoL'de saga sola tıklayınca oyun cok kasıyor. Baska bur fareyle denedım sıkıntı olmuyor ama G PRO ıle kendı etrafında dondurdugum zaman oyun fena kasıyor. Bu sorunu nasıl cozebılırım?

Çözüm
Bildirme hızını 1000 seç ve kendin özel ayar yaptıysan varsayılan ayarlardan ayar düzenle yoksa minimal mouse takılmaları yaşıyorsun.
Kendi yazılımına bak hocam oyun için ayarları var. LoL'e özel DPI ayarlanmıştır muhtemelen.

Bildirme hızını 1000 seç ve kendin özel ayar yaptıysan varsayılan ayarlardan ayar düzenle yoksa minimal mouse takılmaları yaşıyorsun.

Çözüm
"varsayılan ayarlardan ayar düzenle yoksa minimal mouse takılmaları yaşıyorsun." demişim ama şarj %50'lere geldiğinde yine takılmalar yaşamaya başladım sen de yaşıyor musun? Örneğin CS'de bir süre aimi oynatmadığımda ve sonra mouse çevirdiğimde takılma/gecikme yaşıyorum. Eğer sen de buna benzer şeyler yaşarsan buraya yazarsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayir şarj 30 lardayken gayet akici oyun oynuyordum ama minimal donma yasamissam fark etmemis olabilirim.

İfadeler: fiu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…