bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 1 Mayıs 2023 #11 550519 dedi: Alınır. G PRO X Superlight modelinin kendisinde gelen skatezler rezalet ötesi zaten. Genişletmek için tıkla... Stok skatez rezalet ötesi falan değil kullanıyorum 6 aydır. nazario9 dedi: Aldım çok iyi değil stok skatezden iyi o kadar yani. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, almışken tiger ice alacağım o zaman bakalım. Stok skatezler yetiyor şimdilik.
550519 dedi: Alınır. G PRO X Superlight modelinin kendisinde gelen skatezler rezalet ötesi zaten. Genişletmek için tıkla... Stok skatez rezalet ötesi falan değil kullanıyorum 6 aydır. nazario9 dedi: Aldım çok iyi değil stok skatezden iyi o kadar yani. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, almışken tiger ice alacağım o zaman bakalım. Stok skatezler yetiyor şimdilik.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #12 bomi dedi: Stok skatez rezalet ötesi falan değil kullanıyorum 6 aydır. Anladım teşekkürler, almışken tiger ice alacağım o zaman bakalım. Stok skatezler yetiyor şimdilik. Genişletmek için tıkla... Stok skatezler cidden rezalet ötesi bu arada. Tiger ice iyidir.
bomi dedi: Stok skatez rezalet ötesi falan değil kullanıyorum 6 aydır. Anladım teşekkürler, almışken tiger ice alacağım o zaman bakalım. Stok skatezler yetiyor şimdilik. Genişletmek için tıkla... Stok skatezler cidden rezalet ötesi bu arada. Tiger ice iyidir.
Tolga Doğan Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #13 G PRO Wireless için Hoverpad V2 önerir misiniz? kullanan var mı?