Yeni aldığım mouse için mouse pad arıyorum. Valorant oynuyorum ve koldan oynuyorum stock skatezler kullanımda şu anda ama ileride tiger ice gibi skatezler alabilirim. Aklımda QCK l HyperX Fury s Pro gibi modeller var ama kararsız kaldım.
Yeni aldığım mouse için mouse pad arıyorum. Valorant oynuyorum ve koldan oynuyorum stock skatezler kullanımda şu anda ama ileride tiger ice gibi skatezler alabilirim. Aklımda QCK l HyperX Fury s Pro gibi modeller var ama kararsız kaldım.
Yalnızca US$31.99, en iyi AKKO Fuji Dağı Tokyo Mouse Pad 900 * 400 * 4mm Kaymaz Kauçuk Büyük Oyun Klavye Pad Masaüstü Masa Koruyucu Mat Ev Ofis için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
Only US$17.99, buy best coral sea/ukiyo-e red/dark messenger mouse pad large keyboard pad desktop non-slip table mat for home office sale online store at wholesale price.
www.banggood.com
,
Akko'nun mousepad'i epey iyi.
Düzenleme: Mousepad demek ne kadar doğru bilemedim, masa matı olarak da geçiyor sanırım.. Epey kalın, altı kaymaz nitelikte ve bence çok şık.
Hocam peki kontrol sağlamada sorun yaşanmaz değil mi ben aşırı fazla hızlı olmasını istemem pek
Önerdiğiniz mousepad gayet hoşuma gitti kısa süre içinde alabilirim teşekkürler
Türkiye'de satılmıyor bulabilirsem Çin'den getireceğim bulamazsam da Wraith alırım.
Hocam peki kontrol sağlamada sorun yaşanmaz değil mi ben aşırı fazla hızlı olmasını istemem pek.
Önerdiğiniz mouse pad gayet hoşuma gitti kısa süre içinde alabilirim teşekkürler.