G PRO X superlight kurulumu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. İlk defa Wireless mouse kullanıyorum o yüzden nasıl kuracağımı çözemedim.

Ucundaki USB'yi bilgisayara takıp mı kullanacağım direkt yoksa aşağıdaki fotoğraftaki gibi şarj kablosunu alete takıp USB'yi de alette mı kullanacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstersen o ucundakini çıkarıp öyle bilgisayara tak. Ya da kablo yöntemiyle masana yakın bir yere koy kopma yaşamamak için.

Tavsiyem ise o kabloyla bağlaman.

İstersen o ucundakini çıkarıp öyle bilgisayara tak. Ya da kablo yöntemiyle masana yakın bir yere koy kopma yaşamamak için.

Tavsiyem ise o kabloyla bağlaman.
Yani şarj kablosunu bilgisayara ve dongle'a takacağım, küçük usb'de dongle'da kalacak doğru mu anladım?

Yani şarj kablosunu bilgisayara ve dongle'a takacağım, küçük usb'de dongle'da kalacak doğru mu anladım?
Evet doğru. Kabloyu bilgisayara bağla diğer ucunu attığın fotoğraftaki boş girişe tak. Sonra masana veya mouse'una yakın bir yere koy ve kullan.

Tamamdır, teşekkür ederim.
Hocam aldınmı acaba aldıysan yardımcı olabilirmisin bende yeni aldım ama neyin nasıl olduğunu falan anlayamadım özellikle dongle konusunda hiçbi fikrim yok araştırdım anlamadım yardımcı olabilirmisin

Hocam aldınmı acaba aldıysan yardımcı olabilirmisin bende yeni aldım ama neyin nasıl olduğunu falan anlayamadım özellikle dongle konusunda hiçbi fikrim yok araştırdım anlamadım yardımcı olabilirmisin
Dostum kabloyu bilgisayarına tak kablonun ucuna da dongle'ı tak.

Kral peki dongleyi bağlayınca ne oluyor yada dongleyi mouse falan bağlamam gerekiyormu bide usb çıkıyor zaten onu takınca çalışıyor dongleye gerek varmıki kusura bakma bilmediğimden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…