M MustafaDrn Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #1 Başlıkta belirttiğim 2 farenin farkı nedir? İnternette araştırdım fakat pek bir şey bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2021
Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 550 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #2 MustafaDrn dedi: Başlıkta belirttiğim 2 farenin farkı nedir? İnternette araştırdım fakat pek bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... En basit biri 63 gram biri 80 gram galiba G PRO X superlight daha yeni bir model.
MustafaDrn dedi: Başlıkta belirttiğim 2 farenin farkı nedir? İnternette araştırdım fakat pek bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... En basit biri 63 gram biri 80 gram galiba G PRO X superlight daha yeni bir model.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 21 Ocak 2021 #3 G PRO X Superlight çok daha iyi.
M MustafaDrn Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #4 Linics dedi: En basit biri 63 gram biri 80 gram galiba G PRO X superlight daha yeni bir model. Genişletmek için tıkla... Tek fark ağırlık mı sensör olarak bir fark yok mu?
Linics dedi: En basit biri 63 gram biri 80 gram galiba G PRO X superlight daha yeni bir model. Genişletmek için tıkla... Tek fark ağırlık mı sensör olarak bir fark yok mu?
2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 21 Ocak 2021 #5 MustafaDrn dedi: Tek fark ağırlık mı sensör olarak bir fark yok mu? Genişletmek için tıkla... Tek fark ağırlık diye biliyorum.
MustafaDrn dedi: Tek fark ağırlık mı sensör olarak bir fark yok mu? Genişletmek için tıkla... Tek fark ağırlık diye biliyorum.
Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 550 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #6 MustafaDrn dedi: Tek fark ağırlık mı sensör olarak bir fark yok mu? Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum ama zaten G PRO X modeli TR de yok ve 250 dolar gibi bir fiyatı var.
MustafaDrn dedi: Tek fark ağırlık mı sensör olarak bir fark yok mu? Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum ama zaten G PRO X modeli TR de yok ve 250 dolar gibi bir fiyatı var.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 21 Ocak 2021 #7 MustafaDrn dedi: Tek fark ağırlık mı sensör olarak bir fark yok mu? Genişletmek için tıkla... Ağırlık, Switch, Skatez, tuşların birbirine değme sorunu gibi konularda iyileştirme yapıldı ve sensör olarak da 1 tık daha iyi.
MustafaDrn dedi: Tek fark ağırlık mı sensör olarak bir fark yok mu? Genişletmek için tıkla... Ağırlık, Switch, Skatez, tuşların birbirine değme sorunu gibi konularda iyileştirme yapıldı ve sensör olarak da 1 tık daha iyi.
M MustafaDrn Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #8 AirJET dedi: Ağırlık, Switch, Skatez, tuşların birbirine değme sorunu gibi konularda iyileştirme yapıldı ve sensör olarak da 1 tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... Reddit'te yeni Switch'ler çift tıklama yapıyormuş diye duydum.
AirJET dedi: Ağırlık, Switch, Skatez, tuşların birbirine değme sorunu gibi konularda iyileştirme yapıldı ve sensör olarak da 1 tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... Reddit'te yeni Switch'ler çift tıklama yapıyormuş diye duydum.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 21 Ocak 2021 #9 MustafaDrn dedi: Reddit'te yeni Switch'ler çift tıklama yapıyormuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... Eskisinde yapıyordu yeni olanlarda öyle bir sorun duymadım.
MustafaDrn dedi: Reddit'te yeni Switch'ler çift tıklama yapıyormuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... Eskisinde yapıyordu yeni olanlarda öyle bir sorun duymadım.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #10 MustafaDrn dedi: Reddit'te yeni Switch'ler çift tıklama yapıyormuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... Yine reddit'de çift tıklama sorununun mouseu hızlıca çevirerek veya şarj girişine üfleyerek çözüldüğünü görmüştüm. Logitech hangi kafayla yapmış bu mouseu acaba....
MustafaDrn dedi: Reddit'te yeni Switch'ler çift tıklama yapıyormuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... Yine reddit'de çift tıklama sorununun mouseu hızlıca çevirerek veya şarj girişine üfleyerek çözüldüğünü görmüştüm. Logitech hangi kafayla yapmış bu mouseu acaba....