T THELASTET Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #11 MustafaDrn dedi: Reddit'te yeni Switch'ler çift tıklama yapıyormuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... Abi bende G PRO var. Önceden G502 vardı o da yapıyordu. Tıklama şekline göre yapıyor bunu fark ettim. Basıp çok hızlı kaldırınca çift tıklıyor.
MustafaDrn dedi: Reddit'te yeni Switch'ler çift tıklama yapıyormuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... Abi bende G PRO var. Önceden G502 vardı o da yapıyordu. Tıklama şekline göre yapıyor bunu fark ettim. Basıp çok hızlı kaldırınca çift tıklıyor.
sterao Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #12 MustafaDrn dedi: Başlıkta belirttiğim 2 farenin farkı nedir? İnternette araştırdım fakat pek bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... pil agırlık
MustafaDrn dedi: Başlıkta belirttiğim 2 farenin farkı nedir? İnternette araştırdım fakat pek bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... pil agırlık
B BIuewolF Hectopat Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #13 AirJET dedi: Ağırlık, Switch, Skatez, tuşların birbirine değme sorunu gibi konularda iyileştirme yapıldı ve sensör olarak da 1 tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... Arada iki fark var agırlık ve skatezleri. Clicler aynı sensor aynı. Nerde okudun bilmiyorum ama yanlıs bilgi edinmişsin
AirJET dedi: Ağırlık, Switch, Skatez, tuşların birbirine değme sorunu gibi konularda iyileştirme yapıldı ve sensör olarak da 1 tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... Arada iki fark var agırlık ve skatezleri. Clicler aynı sensor aynı. Nerde okudun bilmiyorum ama yanlıs bilgi edinmişsin
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 10 Aralık 2021 #14 Viper Ultimate, Viper, Deathadder V2, Glorious Model O/D, HyperX Pulsefire Haste ile kiyaslaninca Superlight'in stok skatezleri baya kotu.
Viper Ultimate, Viper, Deathadder V2, Glorious Model O/D, HyperX Pulsefire Haste ile kiyaslaninca Superlight'in stok skatezleri baya kotu.