ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 G PRO X superlight‘a kutudan çıkan grip tapeler takılır mı sizce? Takıp beğenmezsem çıkardığımda yapışkan kalır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2022
G PRO X superlight‘a kutudan çıkan grip tapeler takılır mı sizce? Takıp beğenmezsem çıkardığımda yapışkan kalır mı?
Bazkarda Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #2 hortlatıyorum ama taktın mı? yapışkan yaptı mı bende takmak istiyorumda sevmezsem yapışkanı kalır mı
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #3 Bazkarda dedi: hortlatıyorum ama taktın mı? yapışkan yaptı mı bende takmak istiyorumda sevmezsem yapışkanı kalır mı Genişletmek için tıkla... Takmıştım. Uzun süre kullandım daha sonra satarken çıkarmıştım. Ufak ufak yapışkanlar kaldı.
Bazkarda dedi: hortlatıyorum ama taktın mı? yapışkan yaptı mı bende takmak istiyorumda sevmezsem yapışkanı kalır mı Genişletmek için tıkla... Takmıştım. Uzun süre kullandım daha sonra satarken çıkarmıştım. Ufak ufak yapışkanlar kaldı.
Bazkarda Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #4 ErenBcn dedi: Takmıştım. Uzun süre kullandım daha sonra satarken çıkarmıştım. Ufak ufak yapışkanlar kaldı. Genişletmek için tıkla... çıkarabildin mi peki yapışkanları ErenBcn dedi: Takmıştım. Uzun süre kullandım daha sonra satarken çıkarmıştım. Ufak ufak yapışkanlar kaldı. Genişletmek için tıkla... Ona göre takacağım bende Son düzenleme: 3 Nisan 2024
ErenBcn dedi: Takmıştım. Uzun süre kullandım daha sonra satarken çıkarmıştım. Ufak ufak yapışkanlar kaldı. Genişletmek için tıkla... çıkarabildin mi peki yapışkanları ErenBcn dedi: Takmıştım. Uzun süre kullandım daha sonra satarken çıkarmıştım. Ufak ufak yapışkanlar kaldı. Genişletmek için tıkla... Ona göre takacağım bende
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #5 Bazkarda dedi: çıkarabildin mi peki yapışkanları Ona göre takacağım bende Genişletmek için tıkla... Çıkardım.
Bazkarda dedi: çıkarabildin mi peki yapışkanları Ona göre takacağım bende Genişletmek için tıkla... Çıkardım.