XM1R için yeterse bütçe direk geçin derim. Ben kablolu kullanmak istemediğim için geçmiyorum yoksa direk XM1R alırdım. Sırf kablosuz olacak diye Wireless modelini bekliyorum. XM1R başka bir boyut.
Xm1r aklımda ama Wireless'tan geçersem garipserim gibime geliyor. Yoksa mouse gerçekten güzel. Bana göre en iyi kablolu mouse'tur. (Herkes için de olabilir )
Xm1r aklımda ama Wireless'tan geçersem garipserim gibime geliyor. Yoksa mouse gerçekten güzel. Bana göre en iyi kablolu mouse'tur. (Herkes için de olabilir )
eğer iade sürecinde sorun yaşamazsanız razer geçmeniz mantıklı. superlight pazarlaması iyi yapılmış bir pr ürünü. gerek reklamlar aracılığıyla gerekse de takımların sponsoru olması itibariyle. overpriced bir ürün. bu fiyat bandında hem performans hemde dayanıklılık beklenir. logitech dayanınıklılık ve ergonomi kısmında marketing e harcadığı enerjiyi harcamamış ürününe. ama muhtemelen açılışını yaptığınız için aldığınız yer sizi garanti süreciyle başından ötelemek isteyecektir. gelişmelerden haberdar edersiniz isterseniz.
Ben Pro podelini kullanıyorum, bende de oluyordu zaman zaman, hatta scrool'da bile oluyordu. Maalesef kronik bir sorun, değiştirseniz de farketmeyecektir. PUBG oynadığım zamanlar araa ara beni darlardı namussuz ama artık bıraktığım için sıkıntım yok
Ben Pro podelini kullanıyorum, bende de oluyordu zaman zaman, hatta scrool'da bile oluyordu. Maalesef kronik bir sorun, değiştirseniz de farketmeyecektir. PUBG oynadığım zamanlar araa ara beni darlardı namussuz ama artık bıraktığım için sıkıntım yok