G PRO X vs Blackshark V2

444635

Hectopat
Makaleler
3
Hangisini daha iyidir? G PRO X'in mikrofonu ve ses kalitesi iyi ama rahat değilmiş, Blackshark V2 hakkında pek bir şey bilmiyorum. Anakartımın ses yongası iyi olmadığı için ses kartıyla gelen bir kulaklık almam gerek. G PRO X en fazla ne kadar konforsuz olabilir ki? Rtings karşılaştırması çok arada bırakıyor beni. Düşüncelerinizi almak istedim.

Başka bir kulaklık önermeyin. Özellikle MH751-752.

G Pro X'i en fazla 40 dakika kafamda tutabiliyorum ben. 30 dakikadan sonra kalbimden pompalanan kanın beynime gitmediğini hissedebiliyorum o kadar baskı uyguluyor. Fakat ses kalitesinden çok memnunum.

Blackshark kullanmadım fikrim yok onun için.

Kafam küçük aslında, çok sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Elinizdeyse en fazla kaç cm gerildiğini söyleyebilir misiniz? Teşekkürler.

G pro x kullanıyorum memnumum tavsiye ederim.
Kafam küçük aslında, çok sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Elinizdeyse en fazla kaç cm gerildiğini söyleyebilir misiniz? Teşekkürler.
Benim kafam büyük olmasına rağmen problem çıkarmadı. Rahatlık konusunda ise ilk birkaç gün rahatız olabilirsin ama sonra alışıyorsun.

G pro x kullanıyorum memnumum tavsiye ederim.

Benim kafam büyük olmasına rağmen problem çıkarmadı. Rahatlık konusunda ise ilk birkaç gün rahatız olabilirsin ama sonra alışıyorsun.

Ben de öyle düşünüyordum, zaten bugüne kadar hep kulak içi kulaklık kullandım. İlk olacak hayırlısıyla. Teşekkürler.

Blackshark V2 kullanıyorum, öneririm. G Pro X'e rahat değil ve sesi az diyorlardı ama kullananlara sormak lazım.

Kişiden kişiye değişiyor ben %70'de rahatça müzik %80'de oyun oynayabiliyorum. Problem olmamasına sevindim. Bende arada kalmıştım bunu aldım iki üründe üzmez.

Blackshark'ta THX, G Pro'da Blue VO!CE var. İkisi de güzel gözüküyor. Çok arada kaldım.

Blackshark'ta THX, G Pro'da Blue VO!CE var. İkisi de güzel gözüküyor. Çok arada kaldım.
Öncelikle THX neredeyse işe yaramıyor onu söyleyeyim ama genel olarak 7.1 tavsiye edilmiyor. Tanıdığımda Arctis 5 var Dts X sistemini beğenmedi (7.1)
İkisinin de mikrofonu çok iyi ama G Pro X adeta stüdyo mikrofonu gibi daha kaliteli. Stereo ve Game EQ ile rahatça ses kasıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…