Hangisini daha iyidir? G PRO X'in mikrofonu ve ses kalitesi iyi ama rahat değilmiş, Blackshark V2 hakkında pek bir şey bilmiyorum. Anakartımın ses yongası iyi olmadığı için ses kartıyla gelen bir kulaklık almam gerek. G PRO X en fazla ne kadar konforsuz olabilir ki? Rtings karşılaştırması çok arada bırakıyor beni. Düşüncelerinizi almak istedim.
Başka bir kulaklık önermeyin. Özellikle MH751-752.
G Pro X'i en fazla 40 dakika kafamda tutabiliyorum ben. 30 dakikadan sonra kalbimden pompalanan kanın beynime gitmediğini hissedebiliyorum o kadar baskı uyguluyor. Fakat ses kalitesinden çok memnunum.
G Pro X'i en fazla 40 dakika kafamda tutabiliyorum ben. 30 dakikadan sonra kalbimden pompalanan kanın beynime gitmediğini hissedebiliyorum o kadar baskı uyguluyor. Fakat ses kalitesinden çok memnunum.
Kişiden kişiye değişiyor ben %70'de rahatça müzik %80'de oyun oynayabiliyorum. Problem olmamasına sevindim. Bende arada kalmıştım bunu aldım iki üründe üzmez.
Kişiden kişiye değişiyor ben %70'de rahatça müzik %80'de oyun oynayabiliyorum. Problem olmamasına sevindim. Bende arada kalmıştım bunu aldım iki üründe üzmez.
Öncelikle THX neredeyse işe yaramıyor onu söyleyeyim ama genel olarak 7.1 tavsiye edilmiyor. Tanıdığımda Arctis 5 var Dts X sistemini beğenmedi (7.1)
İkisinin de mikrofonu çok iyi ama G Pro X adeta stüdyo mikrofonu gibi daha kaliteli. Stereo ve Game EQ ile rahatça ses kasıyorum.