G PRO X vs G PRO X 2

JUPITERD

Centipat
Daha fazla  
Merhaba aralık ayında İngiltere'ye gideceğim oradayken kulaklık ve mouse almayı düşünüyorum. Kulaklıkta 110 sterlinlik bir fiyat farkı var mouse da ise 20 sterlinlik bir fark var. Bu fiyat farklarına değer mi? Eğer ki başka kulaklık ve mouse öneriniz varsa açığım.

Fareyi önermiyorum. Performans olarak güzel olsa da malzeme kalitesi için aynı şeyi söyleyemem.
Kulaklığında mikrofonu kötü fiyatına göre. Lakin rahat ve sesi güzel.
Adam kulaklıkla alakalı bir şey dememiş ki, nereden biliyorsun kötü iyi olduğunu?

Fareyi önermiyorum. Performans olarak güzel olsa da malzeme kalitesi için aynı şeyi söyleyemem.
Kulaklığında mikrofonu kötü fiyatına göre. Lakin rahat ve sesi güzel.

Hocam peki G PRO X ile G PRO X 2 arasında ne kadar büyük fark var.

Öneri istemiş. Kötü yanlarını söyledim. Ayrıca kulaklık ve fare diyor.
Nereden biliyorsun derken ne demek istediğini anlamadım?
Özür dilerim, logitech g pro superlight ile karıştırdım g pro x'i, kulaklık ne alaka diye sorgulamıştım bi, kusura bakmayın.

Özür dilerim, Logitech G PRO Superlight ile karıştırdım G PRO X'i, kulaklık ne alaka diye sorgulamıştım bir, kusura bakmayın.

Kral senin önerin var mı G PRO X mi G PRO X 2 mi 100 sterlinlik farka değer mi?

Kral senin önerin var mı G PRO X mi G PRO X 2 mi 100 sterlinlik farka değer mi?
Değmez hocam, kulaklıkların kalitesini pek bilmem ama bir kulaklık için fazladan 4,5k tl vermeye değmez, g pro x'in zaten az çok kaliteli olduğunu duymuştum yapıştır gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…