AlperELMAS Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 2 model arasında gerçekten kararsız kaldım, siz hangisini önerirsiniz?
AlperELMAS Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #3 Peki sadece görünüşü mü farklı yoksa özelliklerinde bir fark var mı?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 14 Nisan 2021 #4 G733 daha mantıklı, fiyatı da G Pro X gibi aşırı fazla değil. Daha rahat ve şık gözüküyor ayrıca, özellikle beyaz versiyonu Hem de bataryası daha uzun gidiyor.
G733 daha mantıklı, fiyatı da G Pro X gibi aşırı fazla değil. Daha rahat ve şık gözüküyor ayrıca, özellikle beyaz versiyonu Hem de bataryası daha uzun gidiyor.
Mete00 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 37 Yer İstanbul 14 Nisan 2021 #5 AlperELMAS dedi: Peki sadece görünüşü mü farklı yoksa özelliklerinde bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Bir çok E-Spor oyuncusunda görüyorum. Çoğunda bir sorun görmedim. Fakat wireless modeli aşırı pahalı.
AlperELMAS dedi: Peki sadece görünüşü mü farklı yoksa özelliklerinde bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Bir çok E-Spor oyuncusunda görüyorum. Çoğunda bir sorun görmedim. Fakat wireless modeli aşırı pahalı.
AlperELMAS Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #6 Normalde aklımda sadece GPROX vardı fakat izlediğim çoğu yayıncı GPROX'ten G733'e geçince kararsız kaldım hem de dediğiniz gibi kablosuz kulaklığa göre fiyatı fena değil.
Normalde aklımda sadece GPROX vardı fakat izlediğim çoğu yayıncı GPROX'ten G733'e geçince kararsız kaldım hem de dediğiniz gibi kablosuz kulaklığa göre fiyatı fena değil.