nors11 Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:15 #1 1 yıldır kullanmış olduğum G PRO X faremi satıp ATK A9 plusa geçmeyi düşünüyorum. Sizce değer mi?
E Elfire x Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:34 #2 Değmez.
nors11 Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:39 #3 Elfire x dedi: Değmez. Genişletmek için tıkla... Açıkçası sebebini merak ediyorum kullanılan sensör, mcu ve polling rateini baz alacak olursak.A9 daha iyi gibi duruyor.
Elfire x dedi: Değmez. Genişletmek için tıkla... Açıkçası sebebini merak ediyorum kullanılan sensör, mcu ve polling rateini baz alacak olursak.A9 daha iyi gibi duruyor.
E Elfire x Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:56 #4 nors11 dedi: Açıkçası sebebini merak ediyorum kullanılan sensör, mcu ve polling rateini baz alacak olursak. A9 daha iyi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Başka ekipmanlarını geliştir mousen zaten üst düzey.
nors11 dedi: Açıkçası sebebini merak ediyorum kullanılan sensör, mcu ve polling rateini baz alacak olursak. A9 daha iyi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Başka ekipmanlarını geliştir mousen zaten üst düzey.