G.Skill 2x16 3200 MHz alınır mı?

gal1leo

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Koskoca evrende o kadar olanak varken hala öğrenci
Merhaba RAM'lerimi 16 GB'dan 32 GB'a yükselteceğim. Şu an halihazırda G.Skill'in 2x8 3200 MHz CL16 RAM'lerini kullanıyorum geçmek istediğim RAM'ler ise G.Skill'in 2x16 3200 MHz CL16 RAM'leri olacak. Amazon'da uygun fiyatlı olacak şekilde buldum sizce bu RAM'ler iyi mi? i5-11400F kullanıyorum o yüzden 3600 MHz RAM al demeyin işlemcim maksimum 3200 MHz destekliyormuş.
Amazon linki

i5 11400F ile 32 GB RAM gerektirecek ne yapıyorsun?

Hocam 2.ekranım var ve Warzone oynarken inanılmaz derecede zorlanıyorum Warzone resmen RAM'i kendi için kullanıyor elimdeki RAM'leri satacağımdan dolayı aslında bu RAM'in bana olan maliyeti çok yüksek olmayacak fazla RAM'in bir zararı olacağını düşünmüyorum ileride sistem değişirken gene RAM'leri satarım.

Hocam 2.ekranım var ve Warzone oynarken inanılmaz derecede zorlanıyorum Warzone resmen RAM'i kendi için kullanıyor elimdeki RAM'leri satacağımdan dolayı aslında bu RAM'in bana olan maliyeti çok yüksek olmayacak fazla RAM'in bir zararı olacağını düşünmüyorum ileride sistem değişirken gene RAM'leri satarım.

Ben aynı işlemci ile 3 monitörle Warzone oynardım. RAM problemlemi hiç çekmedim. Sorunun RAM olduğuna emin misin?

Ben aynı işlemci ile 3 monitörle Warzone oynardım. RAM problemlemi hiç çekmedim. Sorunun RAM olduğuna emin misin?

Hocam vallahi Warzone 12.5 GB RAM alıyor direkt ve Warzone oynarken aynı anda başka şeylerde yapıyorum ve artık tarayıcı Tab'leri bile donarak açılmaya başlıyor. Fazla RAM'in zararı olacağını düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı