Merhaba, elimde G.Skill marka 8x2 3000 MHz kit mevcut. Ben bunların yanına HyperX 3200 MHz 8x2 kit ekledim fakat şu an stabilite sorunları yaşıyorum. BIOS'tan iki XMP profilini de denedim ama günün sonunda yine sistem donuyor. Şu an G.Skill RAM'leri sistemden çıkarıp HyperX RAM'leri XMP ile 3200 MHz çalıştırıyorum ve herhangi bir sorun çıkmadı. Bu iki kiti beraber kullanabileceğim bir çözüm yolu var mıdır? Yoksa tek çarem yeni kit almak mı? Aşağıya CPU-Z ekran görüntülerini bırakıyorum. ( G.Skill modülü sistemden çıkardığım için telefonla çektiğim fotoğrafı koydum, o an ekran görüntüsünü almak aklıma gelmedi )
Test sırasında arkadaki bütün programları kapatmanız iyi olur.
@deadfellow orada yolu yarıladık derken geriye sadece ona sebep olanı bulup çözmek kaldı demek istemiştim. 4000 tane hata alıp mavi ekran yemekten iyidir. Şimdi düşündüm de orada aldığı hata ısınma kaynaklı olabilir. Eski ayarları denese daha iyi sanki.
Günaydın hocam dün gece test bitince ss alıp kapatmıştım bilgisayarı. Sabah bilgisayarı açıp içeriye kadar gidip geldiğimde siyah ekranda takılmıştı. Bir de son yazdığınız kısmı anlamadım. @The Prodigy
Tamamdır çok teşekkür ederim.” Extreme1 @anta777” testini açtım dışarı çıkacağım şimdi. İnşallah hata çıkmaz
@The Prodigy Eve geldim test devam ediyor ama sanırım 1 tane hata meydana gelmiş. Bu göz ardı edilemeyecek bir şey anladığım kadarıyla. Şimdi dediklerinizi yapacağım. Eki Görüntüle 1846078
MemTest86 is the original self booting memory testing software for x86 and ARM computers. Supporting both BIOS and UEFI, with options to boot from USB.
MemTest86 is the original self booting memory testing software for x86 and ARM computers. Supporting both BIOS and UEFI, with options to boot from USB.
Günaydın hocam dün gece test bitince ss alıp kapatmıştım bilgisayarı. Sabah bilgisayarı açıp içeriye kadar gidip geldiğimde siyah ekranda takılmıştı. Bir de son yazdığınız kısmı anlamadım. @The Prodigy Eki Görüntüle 1846915