SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.444 Çözümler 9 27 Mart 2023 #1 Arkadaşlar B450M S2H rev 1.0 anakart sahibiyim. Crucial 1x16 3000 MHz RAM vardı. GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu RAM'i aldım. PC'ye taktım ama Power düğmesine basınca ekran kartı fanları fullenip duracakken tamamen Full devirde dönüyor ve ara sıra reset atıyor. Ekran hiç gelmiyor. Tekrar Crucial'i takınca sorun yok. Vatan Bilgisayar'dan aldım. Sorun ne olabilir?
Arkadaşlar B450M S2H rev 1.0 anakart sahibiyim. Crucial 1x16 3000 MHz RAM vardı. GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu RAM'i aldım. PC'ye taktım ama Power düğmesine basınca ekran kartı fanları fullenip duracakken tamamen Full devirde dönüyor ve ara sıra reset atıyor. Ekran hiç gelmiyor. Tekrar Crucial'i takınca sorun yok. Vatan Bilgisayar'dan aldım. Sorun ne olabilir?
Çözüm KafadanKontak 27 Mart 2023 SeRReSss dedi: BIOS güncellersem CPB kapalı halde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben BIOS güncelledin diye biliyordum. Bence güncelle. Büyük ihtimal uyuşmazlık düzelecektir.
SeRReSss dedi: BIOS güncellersem CPB kapalı halde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben BIOS güncelledin diye biliyordum. Bence güncelle. Büyük ihtimal uyuşmazlık düzelecektir.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.462 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #11 SeRReSss dedi: BIOS güncellersem CPB kapalı halde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben BIOS güncelledin diye biliyordum. Bence güncelle. Büyük ihtimal uyuşmazlık düzelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
SeRReSss dedi: BIOS güncellersem CPB kapalı halde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben BIOS güncelledin diye biliyordum. Bence güncelle. Büyük ihtimal uyuşmazlık düzelecektir.
KS KS SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.444 Çözümler 9 29 Mart 2023 #12 BIOS'u F51e sürümüne yükseltince sorun çözüldü, teşekürler. KafadanKontak dedi: Ben BIOS güncelledin diye biliyordum. Bence güncelle. Büyük ihtimal uyuşmazlık düzelecektir. Genişletmek için tıkla... BIOS'u F51e sürümüne yükseltince sorun çözüldü, teşekürler. Artı 0 Eksi
BIOS'u F51e sürümüne yükseltince sorun çözüldü, teşekürler. KafadanKontak dedi: Ben BIOS güncelledin diye biliyordum. Bence güncelle. Büyük ihtimal uyuşmazlık düzelecektir. Genişletmek için tıkla... BIOS'u F51e sürümüne yükseltince sorun çözüldü, teşekürler.