Ponçik Talon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Mayıs 2020 #11 komanaçiiiiiii dedi: OC yapmayı düşünmüyorum. H310 serisi var ama nasıl yapacağım. Pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Zaten yapamazsınız o anakart ile OC. Düz 2666'lük RAM almanız gerekiyor. @MakeMyDay DC kullanmıyorum maalesef. Buradan konu açıp sorun.
komanaçiiiiiii dedi: OC yapmayı düşünmüyorum. H310 serisi var ama nasıl yapacağım. Pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Zaten yapamazsınız o anakart ile OC. Düz 2666'lük RAM almanız gerekiyor. @MakeMyDay DC kullanmıyorum maalesef. Buradan konu açıp sorun.
komanaçiiiiiii Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 276 19 Mayıs 2020 #12 Ponçik Talon dedi: Zaten yapamazsınız o anakart ile OC. Düz 2666'lük RAM almanız gerekiyor. @MakeMyDay DC kullanmıyorum maalesef. Buradan konu açıp sorun. Genişletmek için tıkla... Apacer Panther 8GB DDR4 2666Mhz CL16 (1x8GB) Black-Silver Gaming Ram (Bellek) - EK.08G2V.GEF - incehesap.com şu an bundan sipariş verdim. Umarım yeterli olur.
Ponçik Talon dedi: Zaten yapamazsınız o anakart ile OC. Düz 2666'lük RAM almanız gerekiyor. @MakeMyDay DC kullanmıyorum maalesef. Buradan konu açıp sorun. Genişletmek için tıkla... Apacer Panther 8GB DDR4 2666Mhz CL16 (1x8GB) Black-Silver Gaming Ram (Bellek) - EK.08G2V.GEF - incehesap.com şu an bundan sipariş verdim. Umarım yeterli olur.
A aGrasiwe Kilopat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #13 Crazyboy dedi: İleride belki AMD sisteme geçerseniz 4133 daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten yeni AMD sistemden geçtim. Ponçik Talon dedi: 4133 MHz'lik RAM'in CL değerlerini biraz düşürebiliyorsan düşürmeyi dene ve 4133'lük olanı kullan kesinlikle. Intel'de de yüksek frekanslı bellekler fark yaratıyor tabii ki. Genişletmek için tıkla... Üstad bildiğiniz CL değeri düşük başka Ram var mı ? Ben alırken Gskill en iyisi diye araştırdım aldım ama CL değer hakkında pek bilgim yoktu açıkçası.
Crazyboy dedi: İleride belki AMD sisteme geçerseniz 4133 daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten yeni AMD sistemden geçtim. Ponçik Talon dedi: 4133 MHz'lik RAM'in CL değerlerini biraz düşürebiliyorsan düşürmeyi dene ve 4133'lük olanı kullan kesinlikle. Intel'de de yüksek frekanslı bellekler fark yaratıyor tabii ki. Genişletmek için tıkla... Üstad bildiğiniz CL değeri düşük başka Ram var mı ? Ben alırken Gskill en iyisi diye araştırdım aldım ama CL değer hakkında pek bilgim yoktu açıkçası.