Emirsun Kilopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 Elimde 8 GB G.Skill Ripjaws V RAM bulunmakta, stok halinde kullandığımda herhangi bir sorun çıkarmıyor fakat O.C yaptığımda reset atma sorunları ve bilgisayarın hiç açılmaması gibi sorunlar çıkıyor.
Elimde 8 GB G.Skill Ripjaws V RAM bulunmakta, stok halinde kullandığımda herhangi bir sorun çıkarmıyor fakat O.C yaptığımda reset atma sorunları ve bilgisayarın hiç açılmaması gibi sorunlar çıkıyor.
seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 30 Aralık 2024 #2 Voltaj ayarlarını kontrol edin (benim fikrim RAM'lere overclock yapmayın eğer RAM'lerinizde iyi bir soğutucu yoksa chip zarar görecektir)
Voltaj ayarlarını kontrol edin (benim fikrim RAM'lere overclock yapmayın eğer RAM'lerinizde iyi bir soğutucu yoksa chip zarar görecektir)
Emirsun Kilopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #3 seiko39 dedi: Voltaj ayarlarını kontrol edin (benim fikrim RAM'lere overclock yapmayın eğer RAM'lerinizde iyi bir soğutucu yoksa chip zarar görecektir) Genişletmek için tıkla... Hocam O.C dediğim, hazır xmp profilini kullanarak oc yapıyorum anakart b450s2h RAM'de soğutucu var
seiko39 dedi: Voltaj ayarlarını kontrol edin (benim fikrim RAM'lere overclock yapmayın eğer RAM'lerinizde iyi bir soğutucu yoksa chip zarar görecektir) Genişletmek için tıkla... Hocam O.C dediğim, hazır xmp profilini kullanarak oc yapıyorum anakart b450s2h RAM'de soğutucu var