G.Skill 8 GB Ripjaws RAM ve MSI B450 GAMING Plus uyumu

Weqezy

Centipat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, alacağım anakart MSI B450 GAMING Plus Max.

Bende kendime 4 yıl önce PC toplamıştım ve GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA

Şundan içinde 1 adet var ve PC upgrade yaparken bir tane daha alacağım ama anakartım ile uyumlu mu bilemedim, o yüzden size sormak istedim.

Uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI sitesinden aratıp, QVL listesinde RAM'in ürün kodunu aratarak uyumluluk arayabilirsin ve bu anakarttan kardeşimde var ve Ripjaws kullanıyor. Herhangi bir sorunu yok.

Hocam uyumludur. Kullanabilirsiniz.

Sağ olun arkadaşlar ayrıca konudan biraz farklı ama PC me upgrade yapacağım 6800TL bütçe var şöyle bir şey yaptım nasıl

Gigabyte RTX 2060 Super Windforce 8 GB.

Ryzen 5 3600.

Cooler Master ML240L sıvı soğutma.

Thermltake termal macun.

MSI B450 GAMING Plus Max.

Ben tercihimi AMD ekran kartından yana kullandım. Msi Gaming X 5700 XT. Işlemcide de sogutucuya para ayırmadan direk 3800X aldım. Ryzen 5'i iyi soğutucu ile kullanacağıma stok Ryzen 7 alırım dedim.

Anakartta ise, B450 bence de en mantıklısı.

Arkadaşlar İncehesap indirimlerini bekliyiceğim RTX 2070 ASUS ROG STRIX 5.1kdan 4K'ya düşüyor o zaman onu alacağım 600 TL daha fazla ödiyiceğim ama daha karlı olacak bu arad GeForce fanboyuyum.

Ben tercihimi AMD ekran kartından yana kullandım. MSI Gaming X 5700 XT. Işlemcide de sogutucuya para ayırmadan direk 3800X aldım. Ryzen 5'i iyi soğutucu ile kullanacağıma stok Ryzen 7 alırım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…