MSI sitesinden aratıp, QVL listesinde RAM'in ürün kodunu aratarak uyumluluk arayabilirsin ve bu anakarttan kardeşimde var ve Ripjaws kullanıyor. Herhangi bir sorunu yok.
Uyumludur. Bende de onun 3600MHz olanları var. Anakartım da B450 Pro V2 Max. QVL'de adı yoktu ama gayet rahat çalışıyorlar. A-XMP ile hızını da otomatik tanıdı.
Ben tercihimi AMD ekran kartından yana kullandım. Msi Gaming X 5700 XT. Işlemcide de sogutucuya para ayırmadan direk 3800X aldım. Ryzen 5'i iyi soğutucu ile kullanacağıma stok Ryzen 7 alırım dedim.
Arkadaşlar İncehesap indirimlerini bekliyiceğim RTX 2070 ASUS ROG STRIX 5.1kdan 4K'ya düşüyor o zaman onu alacağım 600 TL daha fazla ödiyiceğim ama daha karlı olacak bu arad GeForce fanboyuyum.
Ben tercihimi AMD ekran kartından yana kullandım. MSI Gaming X 5700 XT. Işlemcide de sogutucuya para ayırmadan direk 3800X aldım. Ryzen 5'i iyi soğutucu ile kullanacağıma stok Ryzen 7 alırım dedim.