G.Skill CL26 RAM alınır mı?

Normalde QVL listesi dışından RAM almaya pek sıcak bakmıyorum fakat sizlerin fikrini merak ettim.

Alacağım anakart belli. Ve bu anakartın QVL listesine bakaraktan normalde şu RAM'i alacaktım.

Şu RAM ise QVL listesinde yok. Sizce hangisini almalıyım?

Alınmayı boşver bu fiyata cidden 32GB mı alacaksın?
Şahsen bunu alıp geçmeni öneririm:
11k fiyata 32GB RAM kesinlikle alınmaz, o fiyata mis gibi CL30 64GB RAM bulurusun, daha uyguna yine CL30 48GB bulurusun.

Valla doğru diyorsunuz hocam, 11k fiyat bütçemi aşmasa bile bu fiyatlarda diğer markaların 64 GB ram'leri satılıyor.

Bu yüzden ben de pek istekli değildim. Ama cl26 olunca merak ettim alınır mı diye.

Sizin Attığınız ram'e gelecek olursak , açıkçası xpg markasıyla yaşadığım sorunlardan ötürü hiçbir ürününü istemiyorum. Patriot tarzı markalar da ilgimi çekmiyor. Ram dendiği zaman aklıma Corsair veya G skill geliyor.

Eğer 11k fiyatı olan ram alınmaz diyorsanız o halde üstteki attığım Corsair ram'i alıp geçeyim. Fiyatı gayet iyi zaten. Ne dersiniz? 6000 MHz cl28.

CL28 Corsair iyidir ama bence 7k 32gb için pahalı.
XPG ile hangi ürünlerde sorun yaşadınız bilmiyorum ama RAM kategorisi benec en iyi markalar XPG, Corsair, Gskill ve Kingston markalardır, bunları alıp ta kolay kolay sorun yaşayan olmuyor, olsa bile 4 markanın'da servisleri çok güzel ilgileniyor.
Yinede almak istesen tabii ki 11k yerine 7k daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı