G.Skill F4-3600C14D-32GTZN alınır mı?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu RAM'i tavsiye eder misiniz? (G.Skill F4-3600C14D-32GTZNA Trident Z Neo DDR4-3600MHz 32 GB (2x16 GB)) Ryzen 9 5900X ve ASUS ROG Crosshair VIII Hero(Wi-Fi) ile uyumlu çalışır mı?

Yani çok işin uzmanı değilim. Genellikle anakart aldığımda bu tip kendi yayınladıkları listelerde alacağım ramler var mı yok mu kontrol ederim. Neticede bu anakartta test edilmiş ramler olduğunu öne sürdüklerinden bana doğru geliyor. Öncesinde x370-f anakarta g.skill Sniper modeli ram almıştım, listede yoktu. OC profili seçtiğimde yük altına girdiği zaman kapanıyordu bilgisayarım. Sonra o listedekilerden birini aldım ve problem yaşamadım. Belki de hiç ilgisi yoktur. Dediğim gibi, benimki biraz daha işi sağlama alma merakından.

Sorduklarınızı bulamadıysanız oradan sizin sisteminize uygun olan farklı bir model bulabilirsiniz bu arada.

O.C yaparken stabil olmayan değer girmeniz gibi bir çok şey buna sebep olabilir. QVL listesi ile alakası yok.

QVL listesi önemli değil. Her belleği tek tek test edip listeye eklemezler. DDR4 ve ECC olup olmamasına bakarak alabilirsiniz.

Arkadaşlar bu RAM'i tavsiye eder misiniz?
Kaliteli RAM'ler. Fakat çoğunlukla çok pahalı oluyorlar. Ne kadara alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…