Sistemi kurarken Sadece bios update mi yapmam gerekiyor ? Chipset filan kurmaya gerek var mı?Evet uyumludur.
Başka bir sorununuz varsa yazabilirsiniz.
Sistemi kurarken sadece BIOS Update mi yapmam gerekiyor? Chipset falan kurmaya gerek var mı?
Sebebi nedir ? O C yapmayacam.B450M-A Pro Max almak hiç mantıklı değil. Onun yerine en azından aşağıdakini alın.
![]()
Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
B450M-A PRO Max almak hiç mantıklı değil. Onun yerine en azından aşağıdakini alın.
![]()
Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sebebi nedir? O C yapmayacağım.
Eski sistemime upgrade yapıyorum. Corsair kasa 650 wB450M-A Pro Max soğutucu tarafından kötü ve bana göre en kötü yanı 4 pin CPU güç girişi olması. Bu anakartla o işlemciden tam verim alamazsınız. Bir de toplayacağınız sistemi atabilir misiniz?
4 pin bu işlemciye standart olarak yetmez mi ?B450M-A Pro Max soğutucu tarafından kötü ve bana göre en kötü yanı 4 pin CPU güç girişi olması. Bu anakartla o işlemciden tam verim alamazsınız. Bir de toplayacağınız sistemi atabilir misiniz?
??
Eski sistemime upgrade yapıyorum. Corsair kasa 650 w
4 pin bu işlemciye standart olarak yetmez mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.