G.Skill flare X vs Corsair Vengeance LPX vs G.Skill Ripjaws V

cuneytk

Hectopat
3200mhz ile 3000mhz RAM'ler arasında fazla fiyat farkı olmadığını gördüğüm için 3200mhz 2x8gb RAM almayı düşünüyorum.
Youtube'daki inceleme videosunda gördüğüm kadarıyla ram'ler arasında markanın bir önemi yok, hepsi aynı performansı veriyormuş.
Yinede size danışmak istedim belki kullanıp olumlu veya olumsuz deneyim yaşamış arkadaşlar olabilir...

3 ram arasında kaldım.
- GSKILL Flare X (AMD Ryzen Uyumlu olduğu belirtiliyor, tecrübesi veya bilgisi olan ?)
- Corsair Vengeance LPX
- GSKILL RipjawsV

İlk olarak Corsair almayı düşünüyordum sonra performanslarının aynı ama fiyatının yüksek olduğunu öğrendim. Sonra fiyatı Corsaire göre birazcık daha uygun olduğu için GSKILL RipjawsV almayı düşünüyordum. Daha sonra GSKILL Flare X'in AMD uyumlu diye bişey duydum eğer performans farkı veya diğerlerine göre bir artısı varsa onu alırım. Bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar hangisi almalıyım konusunda yardımcı olursa sevinirim.

RAM'ler arasinda zar farkları oluyor Micron Samsung ve Hynix üretiyor genel olarak. Farklar işin çok ince ve nüans kısmıdır. Senin, benim dikkat etmemizi gerektirecek şeyler degil yani. Bütçen için en uygun olanı al gec. RAM fiyatlari isim ve tasarim ile artiyor. Ben son kasama apanther aldım çok uygun fiyata Gaming gecesinden.

bende indirimle toplamaya çalışıcam sistem parçalarını.
ne kadara geldi gaming gecesinde?
Edit: Şu anda Ripjaws 2x8gb 549TL satan site var.

Ben 2 ay once topladım fiyatlar yuzde 20 artmış. 1200 TL'ye R5 3600 almıştım. 5600XT'yi 2150'ye su an ucmus fiyatlar. Gaming'de 490 500'e geliyor sanırım bekle 50 TL 50 tldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…