Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 7 Kasım 2020 #11 G.Skill ile sizin belleklerinizin Timing, voltaj ve MHz değerleri aynı. En mantıklısı G.Skill bellekleri almak
G.Skill ile sizin belleklerinizin Timing, voltaj ve MHz değerleri aynı. En mantıklısı G.Skill bellekleri almak
janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 7 Kasım 2020 #12 Kayseri Mantısı dedi: G.Skill ile sizin belleklerinizin timing, voltaj ve MHz değerleri aynı. En mantıklısı G.Skill bellekleri almak. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı hazır almıştım 7 yıl önce. Elixir RAM'ı bulsam iyiydi. Umarım Elixir ile G.Skill RAM'ler uyar. Siparişi veriyorum. Vakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkür ederim.
Kayseri Mantısı dedi: G.Skill ile sizin belleklerinizin timing, voltaj ve MHz değerleri aynı. En mantıklısı G.Skill bellekleri almak. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı hazır almıştım 7 yıl önce. Elixir RAM'ı bulsam iyiydi. Umarım Elixir ile G.Skill RAM'ler uyar. Siparişi veriyorum. Vakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkür ederim.