Çözüldü G.Skill RAM'e OC yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Violence

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, bu RAM için OC yapılabilir mi?

A320M PRO-VH Plus (MS-7B07) anakart modelim.
G.Skill F4 DDR4 2133 C15 8 GB RAM modelim.

NOT: yapılıyorsa nasıl yaparım yardım ederseniz sevinirim

Çözüm
Bende oldu internette de aynısını yaşayanlar var forumda da sadece 3000 olan yeri 2933 yapsın sorun yaşarsa dedim. Yaşamazsa gerek yok.
Stabil olmadıysa öyle olur.

@Violence Özelden yardım etmiyorum forumun amacı sorunu burada çözmek. Timing değerlerini hiç kurcalamayın, Auto olarak kalsın. Sadece MHz arttırın ve voltajı 1.35V yapın.
@Karındeşen Bu değerleri neye göre belirlediniz? Bu değerlerin stabil çalışma ihtimali çok düşük.
Dostum, Overclock yapabilirsin ama bunun stabilizyasyonu çok zor, dün açtığım konuya bak kimse bana yanıt vermedi.

Yapılır. Şu rehberi okuyabilirsiniz. Ya da kısaca MHz değerini 3000, voltajı 1.35V yapın. Sonra Timing değerlerini düşürün.

Yapamazsın çünkü anakart A320.
Yapılıyor yanlış bilgi verme.
2933 yapması lazım diğer türlü sistem safe mode'da açılıyor.

Anakart A320 B450 olsa daha iyi olurdu dünyada Crucial, XPG, G.Skill en fazla overclock olan RAM markaları hatta Intel ve AMD OC rekorlarında bu 3 markayı kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…